خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی خواص سبزیجات و گیاهان کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران )

کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران )
کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران )

 کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران )

طرز تهیه کسرول سبزیجات, نحوه پخت کسرول سبزیجات

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان پخت: 4 تا 6 ساعت

مواد لازم برای تهیه کسرول سبزیجات :

کنسرو لوبیا سفید 2 قوطی (هر کدام 540 گرم)

نخود یک قوطی 540 گرمی

پستو ریحان ¼ پیمانه

پیاز خرد شده یک عدد

سیر رنده شده 4 حبه

ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) 1.5 قاشق چایخوری

پولنته پخته شده (شوربای ذرت) 450 گرم

گوجه‌فرنگی خرد شده یک عدد

مخلوط پنیرهای رنده شده 225 گرم

اسفناج تازه 2 پیمانه

کاسنی قرمز یک پیمانه

طرز تهیه  کسرول سبزیجات:

1. کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

2. قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرام‌پز را بگذارید و به مدت 4 تا 6 ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند.

3. پس از این زمان، گوجه‌فرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید 5 دقیقه با حرارت ملایم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو کنید.

 

تعداد بازدید از این صفحه : 1236 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

کدو تنبل ، خواص شگفت انگیز کدو تنبل خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میبخشد خواص سیر وحشی سنبل هندی گیاه رازیانه و خواص آن سیر و درمان آرتروز و رماتیسم خواص گیاه تاج‌خروس کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران ) آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی پیازچه چاي كوهی

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی