خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی دسر برنج و نارگیل

 دسر برنج و نارگیل
دسر برنج و نارگیل

● مواد لازم برای تهیه دسر برنج و نارگیل:

▪ برنج نیمه: نصف لیوان

▪ شیر: ۲ لیوان

▪ آب: نصف لیوان

▪ کمی نمک

▪ پودر ژلاتین: ۲ قاشق مرباخوری

▪ آب سرد: ۲ قاشق غذاخوری

▪ کمی وانیل

▪ زرده تخم مرغ: ۴ عدد

▪ شکر: کمتر از نصف لیوان

▪ خامه زده شده: نصف لیوان

▪ نارگیل تفت داده: نصف لیوان

● طرز تهیه دسر برنج و نارگیل:

▪ برنج، نصف لیوان شیر، آب و کمی نمک را به جوش بیاورید و سپس به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا آب آن کاملا خشک شود.

▪ در ظرف دیگری پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب حل کنید و کنار بگذارید.

▪ در ظرف جداگانه ای بقیه یک و نیم لیوان شیر و وانیل را به جوش بیاورید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بماند.

▪ زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید سپس مخلوط شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و بپزید تا کمی غلیظ شود. ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید وپس از آن برنج را بیفزایید.

▪ مواد به دست آمده را روی کاسه حاوی آب یخ قرار دهید و هم بزنید و به محض غلیظ شدن خامه و نارگیل تفت داده را به آن اضافه کنید و در ظرف های مناسب بریزید تا خنک شود.

تعداد بازدید از این صفحه : 1224 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی