>> آشپزی و تغذیه >> دسر ها >> طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار


 این دسر مخصوص فصل بهار است که توت‌فرنگی‌ها کاملا رسیده و خوش طعم هستند پس از فرصت استفاده کرده و این دسر خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر :

توت‌فرنگی قطعه شده: سه پیمانه

شیر کم چرب: یک پیمانه

اسانس توت‌فرنگی: (اختیاری) نصف قاشق چای‌خوری

کمی نمک

شکر: نصف پیمانه

ژلاتین بدون طعم: سه قاشق چای‌خوری

شیر: یک چهارم پیمانه

خامه: یک چهارم پیمانه

کمپوت توت‌فرنگی: یک پیمانه، ساقه انتهایی آن جدا شود.

آب پرتقال تازه: یک چهارم پیمانه

شکر: ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاناکوتای توت فرنگی:

برای تهیه پاناکوتا : -توت‌فرنگی، شیر، اسانس توت‌فرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید.

-درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید. -سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید.

-مخلوط خامه‌ - ژلاتین را درون پوره توت‌فرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون ۶ قالب بریزیزید روی آن‌ها را بپوشانید و آن‌ها را درون یخچال حدود ۲۴ ساعت قرار دهید.

-برای خارج کردن دسرها از قالب، آن‌ها را به مدت ۳- ۲ ثانیه درون کاسه‌ای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرف‌های مورد نظر برگردانده و قالب‌ها را از آن‌ها جدا کنید و ۲۰ دقیقه آن‌ها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند.

برای تهیه کمپوت : تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(۲۰ دقیقه)، هر کدام از توت‌فرنگی‌ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسه‌ای،‌ خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود. توت‌فرنگی‌ها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آن‌ها را آغشته کنید. پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 1207


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * خواص بادمجان * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * متون ادبی زیبا برای تبریک سال نو * راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن * گل گاوزبان * چگونه از دست کمردرد رهایی یابیم؟ * اس ام اس خنده دار (6) * خواص ریحان * سالاد مرغ و ذرت * این مرد فقط ۵ دقیقه حافظه دارد! * خورش قارچ و تخم مرغ * خاکشیر * سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید * چه عواملی باعث سخت‌دلی می‌شود * خورشت هویج ترکی * طرز تهیه دسرکیک خرما * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای * طرز تهیه جواهر پلو * برگشت موهای راکد به موهای سالم * خورشت گوشت * طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * ضربان قلب در ورزشکاران * طرز تهیه شور ماهی پلو غذای جنوبی *  خواص داروئی باقلا * اعمال روز اول ماه رمضان * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * جملاتی را که نباید به کودک گفت * پلاستو فوم چیست؟ - ویژگیهای پلاستو فوم * ســالاد روسـی با ژامبون یک سالاد مجلسی * آیا شرایط جوی می تواند بر بدن تاثیر بگذارد؟ * 16 ترفند برای حداكثر استفاده از باتری لپ تاپ ! * طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ * چه چیزهایی در مایکروفر قرار ندهیم؟ * جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن * سالاد سیب زمینی با لوبیاسبز و ماهی * امگا3 و تاثیرآن بر چشم * خواص تخمه جاباني * خواص تخمه آفتابگردان * چگونه بخوابم؟ * تغذیه ی افراد سیگاری * آبله‌ مرغان‌ * معرفی هادرد دیسک 4 ترابایتی * قله سبلان * روش های برقراری امنیت رمز عبور * متون کوتاه و آموزنده * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * چطور زندگی شاد تری داشته باشیم؟ * در مورد جوش چه میدانید؟ * طرزتهیه پای سیب دسر خوشمزه * زولبیا و بامیه * چرا موهایمان را از دست می‌دهیم؟ * تنبلی چشم و راهای درمان آن * پاک کردن لکه های مختلف آرایشی * طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا * چند روش برای تازه ماندن و ماندگاری بیشتر بعضی سبزیجات * چگونه متن درون تصاویر را از روی صفحات وب کپی کنیم؟ * اعمال مخصوصه ماه شعبان * بستنی کاردکی و ماشمالو * جوک و اس ام اس خنده دار تبریک عید * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * معرفی جاذبه های گردشگری شهر ری * ۱۰ نشانه جدی برای انواع سرطان! * فوايد زیاد سير براي سلامتي * خواص شنبلیله * قدیمی ترین میدان ساعت شهری در ایران * چاي كوهي * کم خوابی خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش میدهد