خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی پخت میگو به روشی دیگر ، میگو را این طوری هم تست کنید

پخت میگو به روشی دیگر ، میگو را این طوری هم تست کنید
پخت میگو به روشی دیگر ، میگو را این طوری هم تست کنید

موادلازم برای تهیه میگو به روشی دیگر:

میگوی ریز پلویی: 500 گرم

پیاز متوسط: یک عدد، خلالی شده

فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی شده

جوانه ماش یا گندم: به میزان لازم

هویج: یک عدد، رنده شده

ساقه پیازچه: یک عدد، ریز شده

خمیر یوفکا مخصوص غذا یا باقلوا: به میزان لازم

سس خردل: دو قاشق غذاخوری

سس سالسا: دو قاشق غذاخوری

سس فلفل تند: چندقطره، درصورت تمایل

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه میگو به روشی دیگر:

1. ابتدا پیاز و فلفل خلالی شده را با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شوند سپس میگوها را اضافه کرده به میزان دلخواه ادویه، نمک و فلفل به میگوها اضافه می‌کنیم.

2. بهتر است برای این روش طبخ میگو از کاری و زعفران استفاده کنیم. وقتی کاملا آب مواد کشیده و سرخ شدند آنها را از روی حرارت برمی‌داریم، جوانه گندم یا ماش، هویج رنده شده و ساقه پیازچه ریز شده را به‌صورت خام به مواد اضافه می‌کنیم و با سس خردل و سس سالسا مخلوط می‌کنیم.

3. در این زمان یک قاشق از مواد بین خمیر یوفکا گذاشته از دو طرف جمع کرده و لوله می‌کنیم. رول‌های آماده شده را داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم و پس از اینکه از روغن خارج کردیم روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این رول‌ها برای سرو آماده هستند.

تعداد بازدید از این صفحه : 1075 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی