خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی

استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی
استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی


مواد لازم برای تهیه استراگانف:

16 عدد کوفته ریزه

340 گرم پاستا

225 گرم قارچ دکمه ای

2 فنجان آبگوشت گوشت گاو

1 فنجان شیر

3 قاشق غذاخوری کره

3 قاشق غذاخوری آرد

نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه استراگانف :

1. قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم . هنگامی که قارچ ها کاملا پخت و تمام مایع آن تبخیر شد. 3 قاشق غذا خوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی قهو ه ای شود ( در حدود 3-2 دقیقه)


2. شیر و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و به قارچ و آردی که تفت داده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد ها گلوله نشوند . اجازه می دهیم مایع روی حرارت ملایم بجوش بیاد و غلیظ شود .( حدود 5-10 دقیقه)


3. در این فاصله در یک قابلمه بزرگ آب می ریزیم تا بجوشد و ماکارونی ها را داخل آن ریخته و طبق دستور پخت نوشته شده روی بسته عمل می کنیم و یا اگر به روشی که در سایت آموزش داده شده خودتان پاستا تهیه کرده اید در حدود 5 تا 10 دقیقه باید در آب بجوش بجوشد. سپس ماکارونی را آبکش می کنیم. البیته با توجه به ذئقه ما ایرانی ها می توانید ماکارونی را دم هم بکنید .


4. برای سرو ماکارونی ها را داخل 4 بشقاب ریخته و روی هر کدام 4 عدد کوفته ریزه که آموزش آن را قبلا داده شده می گذاریم و حدود ¾ فنجان سس قارچ روی آنها می ریزیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.

تعداد بازدید از این صفحه : 1011 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی