خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی طرز تهیه دلمه مرغ و برنج

طرز تهیه دلمه مرغ و برنج
طرز تهیه دلمه مرغ و برنج

مواد لازم برای تهیه دلمه مرغ و برنج :

برنج: یک فنجان

سس خردل: دو قاشق مرباخوری

سس مایونز: نصف پیمانه

ماست: یک فنجان

لوبیا سبز پخته شده: یک فنجان

پیازچه خرد شده: ۵ عدد

اسفناج یا کاهو: چند برگ

سینه مرغ پخته شده: نصف مرغ

گوجه فرنگی یا فلفل دلمه: چند عدد

نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه دلمه مرغ و برنج :

برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد. سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.

داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید.

سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.

در این مرحله دلمه مرغ و برنج شما آماده سرو میباشد.

تعداد بازدید از این صفحه : 1387 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی