>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه عدس پلو مجلسی

 طرز تهیه عدس پلو مجلسی

طرز تهیه عدس پلو مجلسی


مواد لازم جهت تهیه عدس پلو مجلسی:

برنج 3 لیوان

عدس 1 لیوان

گوشت چرخ کرده 300 گرم

کشمش 1 لیوان

پیاز 2 عدد

سیر 3 حبه

زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری

کره و نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه  عدس پلو مجلسی:

برنج را از 1 ساعت قبل در مقداری آب و نمک خیس دهید سپس برنج را با چند لیوان آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه برنج جوشید و کف کرد با اب ولرم آبکشی کنید ( برنج به اندازه ای باید بپزد که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ). عدس را از شب قبل در اب خیس دهید ، عدس را با 2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا زمانیکه آب عدس تمام شود. یکی از پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس عدس پخته را اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده قرار دهید سپس برنج و عدس را لایه لایه داخل قابلمه قرار دهید ، روی برنج نصف لیوان مخلوط آب و روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کند سپس حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

در مدت زمانی که برنج دم میکشد مایه گوشت را آماده کنید ، یک پیاز دیگر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، نمک و فلفل و کشمشی که 1 ساعت در اب خیس خورده است را به مواد اضافه کنید ، چند دقیقه تقت دهید سپس از روی حرارت بردارید. پس از اینکه عدس پلو اماده شد داخل ظرف بکشید و روی ان را با برنج زعفرانی و مایه گوشت تزیین کنید ( برای تهیه برنج زعفرانی مقداری از برنج را با زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید ). نکته : میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از قارچ یا گوشت پخته خلال شده یا مرغ پخته قطعه شده استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای تهیه مخلوط گوشت چرخ کرده از گوشت های قلقلی شده استفاده کنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 1095


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص دارویی بنفشه معطر * فلفل قرمز و کاهش وزن * اعمال شبهای دهه ی آخر ماه رمضان * سوپ سیب و کلم بروکلی * فوايد زیاد سير براي سلامتي * بوستان بانوان نرگس * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر * کشف شب‌پره‌­ای 100 میلیون ساله * کوکوی گردو و گوشت * دانستنی هایی درباره مودم های جیبی وایمکس ایرانسل * طرز تهیه شیرینی شکری * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * درمان شکنندگی موها * راههای شخصیت شناسی نامزد * فوايد مصرف لبنیات * طرز تهیه قیمه نثار * فرش دستباف کاشانی، زینت بخش حرم حضرت عباس(ع) * طرز تهیه سالاد مرغ و گوجه فرنگی * نکات تغذیه ای ویژه ماه مبارک رمضان * متون کوتاه و آموزنده * چطور زندگی شاد تری داشته باشیم؟ * چرا چربی های دور شکم شما آب نمی شوند؟ * سخنان زیبا و آموزنده بنجامین فرانكلین * طرز تهیه شیرین پلو * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * هيچ باكى از مرگ نداشتم! * چای سبز و قهوه علیه سکته مغزی * تهیه ی شیرینی تر در کمترین زمان * طرز تهیه اسموتی زرشک با انار * طرز تهیه یخمک هندوانه یک دسر تابستانی * دانه ی کینوا و خواص آن * توصیه هایی برای کاهش تماس با امواج موبایل * طرز تهیه ی سوپ ماست * ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام * مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند * 9 روش برای کاهش کلسترول * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * نوشيدني توت فرنگي و شير * سرطان خون و علائم آن * آبله‌ مرغان‌ * با این آموزش از سرقت اطلاعات خود محافظت کنید * پارک قیطریه * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * چگونه متن درون تصاویر را از روی صفحات وب کپی کنیم؟ * انواع ماسک صورت جهت انواع پوست * شش ویژگی iOS 7 که احتمالا از آن‌ها بی‌خبرید! * خورش قارچ و تخم مرغ * اعمال شب های قدر * دل نوشته های زیبا * طرز تهیه ته چین دولایه * سیاه دانه برای درمان مشکلات گوارشی * بستنی چیست؟ * حکایتی از اثر دیانت وامانت * علائم هشدار دهنده ی تومور مغزی * طرز تهیه خورش فسنجان * خواص بی نظیر پیاز * احتباس آب در بدن و تغیرات هورمونی * نحوه تمیز کردن لوسترهای کریستالی * اس ام اس عاشقانه و دلتنگی * چربی های دور شکمی و تصورات غلط ما! * طرز تهیه جواهر پلو * درکه تهران * خواص دارویی سنجد * سالاد مرغ و ذرت * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * جاذبه های گردشگری استان خوزستان * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * طرز تهیه ی استیک مرغ با قارچ * اعمال شب و روز ماه رمضان