خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان

پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان
پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان

پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود مواد لازم دسته اول: گوشت چرخ‌كرده: 300 گرم آرد سوخاری: 50 گرم پیاز رنده شده: یك عدد فلفل دلمه‌ای ساطوری شده: نصف یک عدد كاری زرد: یک‌دوم قاشق چای‌خوری تخم مرغ: یك عدد نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم زردچوبه: یك قاشق غذاخوری مواد لازم دسته دوم: بادمجان سرخ‌شده: 20 حلقه پنیر لبنه: 200 گرم سبزی خوردن خرد شده: یك لیوان پودر پنیر پارمزان: 30 گرم پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان روش تهیه: 1. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی كه مایه یك‌دستی حاصل شود. از مایه گلوله‌هایی به اندازه یك گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ می‌كنیم. 2. پنیر‌ها را با سبزی مخلوط كرده، داخل كیسه قیف می‌ریزیم و روی بادمجان‌ها به شكل حلقه‌ای فرم می‌دهیم. میان هر حلقه پنیری یك گلوله گوشتی قرار می‌دهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینو‌ها را با ورق طلا تزیین می‌كنیم. 3. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود.

تعداد بازدید از این صفحه : 1033 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی