>> >> >> پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان

پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان

پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان


پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود مواد لازم دسته اول: گوشت چرخ‌كرده: 300 گرم آرد سوخاری: 50 گرم پیاز رنده شده: یك عدد فلفل دلمه‌ای ساطوری شده: نصف یک عدد كاری زرد: یک‌دوم قاشق چای‌خوری تخم مرغ: یك عدد نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم زردچوبه: یك قاشق غذاخوری مواد لازم دسته دوم: بادمجان سرخ‌شده: 20 حلقه پنیر لبنه: 200 گرم سبزی خوردن خرد شده: یك لیوان پودر پنیر پارمزان: 30 گرم پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان روش تهیه: 1. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی كه مایه یك‌دستی حاصل شود. از مایه گلوله‌هایی به اندازه یك گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ می‌كنیم. 2. پنیر‌ها را با سبزی مخلوط كرده، داخل كیسه قیف می‌ریزیم و روی بادمجان‌ها به شكل حلقه‌ای فرم می‌دهیم. میان هر حلقه پنیری یك گلوله گوشتی قرار می‌دهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینو‌ها را با ورق طلا تزیین می‌كنیم. 3. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود.




تعداد بازدید از این مطلب: 709


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* نوشيدني توت فرنگي و شير * طرز تهیه کیک اسفنجی * دیدنی‌های آبادان در یک نگاه * کاخ سعد آباد - تهران * خواص ذرت * خواص بادام زميني * خواص سنجد * خصوصیات نعناع * طرز تهیه اسموتی زرشک با انار * ده بستنی معروف دنیا * اینترنت مارکتینگ * گیاهان رقیق کننده ی خون * خواص انجیر * چگونه استعداد کودکان خود را بشناسیم * راز حفظ زیبایی پوست صورت در سفر * بستنی زغالی و تاثییر آن بر داروها * برگشت موهای راکد به موهای سالم * مراسم بله برون * آشنایی با 16 خاصیت فوق‌العاده اسفناج * خواص آلوزرد * شیرینی پنیری خامه ای توت فرنگی * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * لیموناد توت فرنگی * علائم هشدار دهنده ی تومور مغزی * دل نوشته های زیبا و تکان دهنده * طرز تهیه مربای توت فرنگی * اثرات ام اس بر بینایی * پرتقال، دشمنی بر علیه سرطان * روش های برقراری امنیت رمز عبور * خارمریم گیاه صد در صد کبدی * مصرف کپسول امگا 3 می تواند خطرناک باشد * دانه ی کینوا و خواص آن * طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی * سریع ترین راه برای تسکین دندان دردچیست؟ * سیب زمینی ترشی وخواص آن * طرز تهیه سالاد لوبیا سفید * فرق دست نویسی و تایپ در اطفال * سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی * عاشقانه ی دلتنگی * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * طرز تهیه آب انگور و هویج * طرز تهیه خمیر پیتزا * اعمال مخصوصه ماه شعبان * چند نکته ی مهم در مورد سلامت مردان * چه چیزی باعث میگرن می شود؟ * پیامک های تولد حضرت علی (ع) * اضافه کردن یادداشت به صفحات وب * سخنان زیبا و آموزنده بنجامین فرانكلین * سالاد سیب زمینی با لوبیاسبز و ماهی * خواص درمانی چغاله بادام * طرز تهیه دسر هندوانه * تخمه‌ی کدو * ترفندهای اینترنتی * نحوه تمیز کردن لوسترهای کریستالی * دعای روز شنبه * طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری * تهیه ی شیرینی تر در کمترین زمان * طرز تهیه جواهر پلو * چربی های دور شکمی و تصورات غلط ما! * خواص گیاه تره کوهی/تره کوهی سرشار از آهن است * طرز تهیه خوراک زبان گوساله * پسر ۷ ساله‌ای که اندازه گوگل می‌داند! * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * طرز تهیه شامی رودباری * انگور * صدای قلب مادر * فيض من عام است و فضل من عميم‏ * بیماری کبد چرب * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام