>> >> >> پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان

پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان

پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان


پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود مواد لازم دسته اول: گوشت چرخ‌كرده: 300 گرم آرد سوخاری: 50 گرم پیاز رنده شده: یك عدد فلفل دلمه‌ای ساطوری شده: نصف یک عدد كاری زرد: یک‌دوم قاشق چای‌خوری تخم مرغ: یك عدد نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم زردچوبه: یك قاشق غذاخوری مواد لازم دسته دوم: بادمجان سرخ‌شده: 20 حلقه پنیر لبنه: 200 گرم سبزی خوردن خرد شده: یك لیوان پودر پنیر پارمزان: 30 گرم پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان روش تهیه: 1. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی كه مایه یك‌دستی حاصل شود. از مایه گلوله‌هایی به اندازه یك گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ می‌كنیم. 2. پنیر‌ها را با سبزی مخلوط كرده، داخل كیسه قیف می‌ریزیم و روی بادمجان‌ها به شكل حلقه‌ای فرم می‌دهیم. میان هر حلقه پنیری یك گلوله گوشتی قرار می‌دهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینو‌ها را با ورق طلا تزیین می‌كنیم. 3. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود.




تعداد بازدید از این مطلب: 817


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* فرش دستباف کاشانی، زینت بخش حرم حضرت عباس(ع) * پنج نکته که باید درباره اپلیکیشن PHOTOS در آیفون بدانید * طرز تهیه جواهر پلو * طرز تهیه کیک اسفنجی * خواص توت * پیام های بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوانزا * فيض من عام است و فضل من عميم‏ * زود رنجی و درمان آن * مرغ سوخاری با چاشنی لیمو چینی * امگا3 و تاثیرآن بر چشم * تست شناخت شخصیت کودک * طرز تهیه آب انگور و هویج * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * خواص بادام زميني * هویج گیاهی خون ساز * رونمایی ناسا از روبات میمون نما * سنجش اکسیژن با نانو حسگر گازی * خواص گل ختمی * چشمه ی غربال بیز * آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی پیازچه * خواص آلبالو * بستنی و سرگذشت آن * تغیر صدای هنگ آوت ,وایبر,واتس آپ و فیسبوک * جوک و اس ام اس های خنده دار فروردین 94 * خلاصه ی زندگی حضرت محمد (ص) * لیموناد صورتی با تکه های ژله * چرا آب میوه ها مضر هستند؟ * جایگزینهای مناسب برای داروهای شیمیایی * خواص گلپر * پارک قیطریه * طرز تهیه کوکوی ورمیشل * بستنی زغالی و تاثییر آن بر داروها * چند نشانه سرطان که جدی گرفته نمیشود * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * قفل کردن مرورگر کروم * عواملی که سبب ریزش مو می‌شود/ شانه‌های مناسب برای مو * چهل حدیث در مورد حجاب زن و مرد * تغذیه ی افراد سیگاری * مسجد جامع کبیر یزد * جوانه‌ی گندم * اعمال روز اول ماه رمضان * مشکلات اینترنت اکسپلورر 9 چیست؟ * بستنی رولی - بستنی تایلندی * جوان خائف و مرد عابد * شاد هستيد يا غمگين؟ * طرز تهیه ی سوپ ماست * اس ام اس طنز تبریک نوروز 94 * 16 ترفند برای حداكثر استفاده از باتری لپ تاپ ! * گیاه معجزه گر و مهمترین خواص درمانی بابونه * طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار * سس شکلات هرشیز * گیاه اسطوخودوس * اعمال شب و روز نیمه رجب * ضايع كردن نماز * باورهای غلط و متداول در مورد تناسب اندام * دستگاه بستنی ساز - بستنی رولی * منافذ پوستتان را اینگونه ببندید * درمان آکنه, علت بروز آکنه,افراد آکنه ای * صفحه کلید و ماوس Wireless چگونه کار می کند؟ * تنها راه درمان ترک خوردگی پاشنه پا * خواص لیمو شیرین * بوستان آب و آتش * دستور تهیه نازخاتون از غذاهای محلی ایران * حقایقی در مورد سلامت و زیبایی مردان * جملاتی را که نباید به کودک گفت * پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان * قفل کردن صفحه کلید بدون نرم افزار * کوکوی گردو و گوشت * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * عكس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست!