>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه جواهر پلو

طرز تهیه جواهر پلو

طرز تهیه جواهر پلو


آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت

 مواد اولیه برای تهیه جواهر پلو :

این مواد برای 7 نفر کافی میباشد

برنج 5پیمانه

مرغ نیم كیلو (فیله)

كره 150گرم

پوست پرتقال 2پیمانه (خلال و شیرین شده)

خلال پسته 1پیمانه

خلال بادام 1پیمانه

زرشك نصف پیمانه

زعفران 2قاشق چایخوری (آب كرده)

نمك به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

پیاز 1عدد

روغن به میزان لازم

شكر 1قاشق چایخوری

جوهر لیمو به میزان لازم

طرز تهیه جواهر پلو :

ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبكشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب كمی كره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با كمی آب آن را آبپز میكنیم. زرشك را با آب سرد شسته، در آبكش می‌ریزیم تا آب آن برود، سپس شكر آن را مخلوط می‌‌كنیم. در ظرف مناسبی یك قاشق غذاخوری كره ریخته، زرشك را به آن افزوده و یك دقیقه تفت می‌دهیم. زعفران آب كرده را نیز به زرشك اضافه می‌كنیم.برای شیرین كردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال‌ها را می‌جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یك ساعت در آب سرد قرار می‌دهیم و در نهایت به ازای یك پیمانه خلال پرتقال به آن یك پیمانه شكر و دو پیمانه آب اضافه می‌كنیم، به این ترتیب كه آب و شكر را مخلوط كردیم، روی حرارت قرار می‌دهیم، زمانی كه به جوش آمد خلال‌ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. در آخر جوهر لیمو اضافه كرده و بعد از یكی، دو جوش آن را بر می‌داریم. برنج را در ظرف مناسبی می‌كشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلال‌ها و زرشك روی برنج را تزیین می‌كنیم.

نكات:

1)10 دقیقه آخر دم كردن برنج، در تكه‌ای فویل خلال پسته را با یك قاشق چایخوری كره قرار داده، دور آن را بسته و روی برنج قرار می‌دهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد می‌كنیم.

2)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شكر قرار دهید تا خوشمزه تر شود.

3)به جای مرغ میتوانید از گوشت هم استفاده كنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 1664


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* پنج نکته که باید درباره اپلیکیشن PHOTOS در آیفون بدانید * علائم کم کاری و پر کاری تیروئید * طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی * با این آموزش از سرقت اطلاعات خود محافظت کنید * طرز تهیه شور ماهی پلو غذای جنوبی * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * خواص ریحان * طرز تهیه بیفتک پلو * روغن کرچک برای تسکین آرتروز * هر آنچه که باید در مورد دیابت بدانیم * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)1 * اس ام اس خنده دار(3) * طرز تهیه بستنی میوه با روکش شکلاتی * جاذبه های گردشگری استان خوزستان * طرز تهیه ته چین دولایه * از عجايبى كه ديده‏ اى برايم بازگو كن‏ * سخنان شیهد مطهری * خواص شاهدانه * دستگاه بستنی ساز کاردکی * دیدنی‌های آبادان در یک نگاه * نکاتی درباره سلامت مردان * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * ۱۴ دانستنی جالب در مورد اینترنت * چگونه گوشی‌هوشمند به آب افتاده خود را نجات دهیم؟ * پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی * مخفی کردن آی دی های آفلاین در یاهو مسنجر * فلفل قرمز و کاهش وزن * آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی * ترفند مفید در یاهو مسنجر : چگونه افراد مزاحم را ایگنور کنیم ؟ * دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن * ازدواج فامیلی و ضرورت مشاوره پزشکی قبل از ازدواج * آشنایی با علامت های فشار خون بالا و راههای پیشگیری از آن * خواص زرد آلو * فواید زنجبیل برای سلامت * خورش قارچ و تخم مرغ * متون کوتاه و آموزنده * چه چیزی باعث میگرن می شود؟ * داستان کوتاه زیبا و خواندنی * طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا * طرز تهیه شیرینی شکری * خواص گیاه تاج‌خروس * پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان * تفاهم در زندگی زناشویی * خواص گل ختمی * نارگیل * خواص سیب * گروه خونی و شخصیت افراد * فضیلت و اعمال ماه رجب * تربیت و اصلاح در خانه و خانواده * به دنیای مجازی معتاد شده اید؟ * سدر و تاثیر آن بر پوست و مو * مقايسه خورشيد و زمين‏ * طرز تهیه نان پنجره ای * آیا هر نفرینی مستجاب می شود؟ * خواص بادام درختي * خواص ازگیل * جراحی زیبایی بینی و هر آنچه باید بدانیم * خواص گیاه زوفا * چگونه از ایجاد کک و مک جلوگیری کنیم؟ * عوامل افسردگی، ناراحتی و اضطراب و راهکارهای رها شدن از آن * خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو * طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ * جملات زیبا و دلنشین * خواص میوه خربزه یا بطیخ * طرز تهیه ی شنیسل مرغ * خواص شگفت انگیز کدو تنبل * سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی * خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی * چرا نباید نوشابه بخوریم؟ * صدای قلب مادر