>> >> >> پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر

پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر

پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر


پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر برخی ها از سیر به علت بویی که در نفس انسان بوجود می آورد، فراری هستند و بعضی ها هم به علت منفعتهای زیادی که برای سلامتی دارد، از آن استفاده میکنند ولی باید همواره این مورد را مد نظر داشه باشیم که مصرف سیر، شرایط بخصوصی دارد ا که اگر به این شرایط اهمیت داده نشود، آنقدرها هم که باید از فواید سیر بهرمند نمی شوند. پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر ۱ – استفاده از سیر در قالب قرص سیر قرص سیر یک راه حل برای خلاصی از بوی بدن سیر است اما مسلماً به اندازه خود سیر، مفید نخواهد بود. سیر خام، بهترین شکل سیر برای استفاده از قدرت درمانی این هدیه طبیعت است. قرص سیر، می تواند تا حدودی این فواید رو تأمین کند اما در سطحی بسیار کمتر از سیر خام. هر بار که با بو و طعم سیر خام به مشکل برخورد کردید، به یاد بیاورید که در ازای این بوی ناخوشایند، چه اثرات مفید و شگفت انگیزی برای سلامتی دارد. ۲ – سیر پخته رایج ترین نوع استفاده از سیر در بین اکثر مردم، پختن سیر است زیرا به این شکل، طعم خوبی به غذاها می دهد. متأسفانه، پختن سیر باعث از بین رفتن آلیسین موجود در اون می شود. آلیسین،‌یکی از مهمترین ترکیبات موجود در سیر است. تنها راه فعال نگه داشتن آلیسین و استفاده بهینه از فواید اون، خرد کردن و مصرف سیر به صورت خام است. ۳ – مراقب باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش باشید سیر، یک آنتی بیوتیک قوی است. این یعنی، اگر در مصرف سیر زیاده روی کنیم،‌ باکتری های مفید دستگاه گوارش رو از بین می برد. این در حالیست که ما به این باکتری های مفید نیاز داریم. برای جلوگیری از این امر، بهتر است که سیر رو همراه با پروبیوتیک ها مصرف کنیم. ۴ – سیر کهنه و پیر خواص سیر کهنه به اندازه سیر تازه نیست و بهتر است که از سیرهای جوان استفاده کنیم. برای تشخیص اینکه آیا سیر تازه است یا نه، باید به نوار سبز رنگی که در وسط حبه سیر است، توجه کنیم. همچنین، همیشه سعی کنید که از سیرهای اورگانیک، استفاده کنید. ۵ – استفاده از مقادیر ناچیز سیر با مصرف یک حبه سیر کوچک نمی توان به قدرت واقعی نهفته در سیر دست پیدا کرد. سیر در صورتی به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند که روزانه به میزان دو تا سه حبه با اندازه متوسط، مصرف شود. نکته ای درباره مصرف سیر تازه همونطور که گفته شد، بهترین شکل مصرف سیر، استفاده از سیر تازه و خام است. اما اگر از طعم سیر خام خوشتون نمی آید، چند حبه سیر رو خرد و ریز کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا در هوای آزاد باقی بماند. سپس مقداری سس سیب یا هر نوع سس مشابه دیگر رو برای بهبود طعم به سیر خرد شده، اضافه کنید. yeka




تعداد بازدید از این مطلب: 846


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* طرز تهیه سالاد مرغ و گوجه فرنگی * قیمت دستگاه بستنی ساز - فروش دستگاه بستنی ساز * نشانه‌های فساد ماست چیست؟ * فضیلت و اعمال ماه رجب * خصوصیات بستنی خوب * خواص گل سرخ، * خواص ازگیل * انبه و خواص درمانی اش * قفل کردن مرورگر کروم * کرفس کوهی؛ ضد فشار و چربی خون * سه ‌اصل سلامت روان * سالاد پاستا یونانی * فيض من عام است و فضل من عميم‏ * انبه و تقویت چشم و پوست * نوشیدنی مخلوط * زولبیا و بامیه * 10 عادت غلطی که به قلب آسیب می زنند * آشنایی با خواص درمانی زرشک * 7 غذای عضله ساز برای مردان * خواص انار * طرز تهیه مربای توت فرنگی * طرز تهیه شامی رودباری * طرز تهیه سان شاین * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * داستانی از بهلول * سخا چيست؟ * چند نکته ی مهم در مورد سلامت مردان * گیاه معجزه گر و مهمترین خواص درمانی بابونه * خواص و مضرات تخم مرغ * ترفند مفید در یاهو مسنجر : چگونه افراد مزاحم را ایگنور کنیم ؟ * طرز تهیه سالاد الویه * جراحی زیبایی بینی و هر آنچه باید بدانیم * سرطان خون و علائم آن * تمبر هندی و خواص آن * راهکارهایی برای جلو گیری از لوس شدن کودک * طرز تهیه ته چین دولایه * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد * خواص درمانی شلیل * رولت ژله رنگین کمان * جملات کوتاه و ارزشمند از بزرگان * اعمال شب های قدر * دل نوشته های زیبا * اسباب‌کشی از هارد قدیم به هارد جدید * چرا نباید نوشابه بخوریم؟ * پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر * چرا هنگام پختن غذا در دیگ‌ های مسی بزرگ کفگیر را همیشه داخل آن می‌ گذارند؟ * تاثیر بعضی از خوراکی ها بر بیماریها * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * حساسیت چشم و درمان آن * بهترین لاغر کننده های دنیا * آیا کسانی که دارای دیابت هستند میتوانند روزه بگیرند؟ * کم خوابی خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش میدهد * اعمال شب و روز نیمه رجب * چرا آب میوه ها مضر هستند؟ * میگو را این طوری هم تست کنید * فوايد زیاد سير براي سلامتي * سخنان دکتر شریعتی (1) * طرز تهیه پودینگ گلاب * خواص تخمه جاباني * خواص انبه * اعمال مخصوصه شب بیست و سوم * دستگاه بستنی ساز - بستنی رولی * افسردگي‌ * چربی خون و راه های کاهش * فواید دوچرخه سواری * طرز تهیه شیرین پلو * طرز تهیه شیرینی نارگیلی * خواص گلپر * صبری که عادی نبود! * لیموناد نعنایی