خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی مقالات تغذیه ای پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر

پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر
پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر

پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر برخی ها از سیر به علت بویی که در نفس انسان بوجود می آورد، فراری هستند و بعضی ها هم به علت منفعتهای زیادی که برای سلامتی دارد، از آن استفاده میکنند ولی باید همواره این مورد را مد نظر داشه باشیم که مصرف سیر، شرایط بخصوصی دارد ا که اگر به این شرایط اهمیت داده نشود، آنقدرها هم که باید از فواید سیر بهرمند نمی شوند. پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر ۱ – استفاده از سیر در قالب قرص سیر قرص سیر یک راه حل برای خلاصی از بوی بدن سیر است اما مسلماً به اندازه خود سیر، مفید نخواهد بود. سیر خام، بهترین شکل سیر برای استفاده از قدرت درمانی این هدیه طبیعت است. قرص سیر، می تواند تا حدودی این فواید رو تأمین کند اما در سطحی بسیار کمتر از سیر خام. هر بار که با بو و طعم سیر خام به مشکل برخورد کردید، به یاد بیاورید که در ازای این بوی ناخوشایند، چه اثرات مفید و شگفت انگیزی برای سلامتی دارد. ۲ – سیر پخته رایج ترین نوع استفاده از سیر در بین اکثر مردم، پختن سیر است زیرا به این شکل، طعم خوبی به غذاها می دهد. متأسفانه، پختن سیر باعث از بین رفتن آلیسین موجود در اون می شود. آلیسین،‌یکی از مهمترین ترکیبات موجود در سیر است. تنها راه فعال نگه داشتن آلیسین و استفاده بهینه از فواید اون، خرد کردن و مصرف سیر به صورت خام است. ۳ – مراقب باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش باشید سیر، یک آنتی بیوتیک قوی است. این یعنی، اگر در مصرف سیر زیاده روی کنیم،‌ باکتری های مفید دستگاه گوارش رو از بین می برد. این در حالیست که ما به این باکتری های مفید نیاز داریم. برای جلوگیری از این امر، بهتر است که سیر رو همراه با پروبیوتیک ها مصرف کنیم. ۴ – سیر کهنه و پیر خواص سیر کهنه به اندازه سیر تازه نیست و بهتر است که از سیرهای جوان استفاده کنیم. برای تشخیص اینکه آیا سیر تازه است یا نه، باید به نوار سبز رنگی که در وسط حبه سیر است، توجه کنیم. همچنین، همیشه سعی کنید که از سیرهای اورگانیک، استفاده کنید. ۵ – استفاده از مقادیر ناچیز سیر با مصرف یک حبه سیر کوچک نمی توان به قدرت واقعی نهفته در سیر دست پیدا کرد. سیر در صورتی به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند که روزانه به میزان دو تا سه حبه با اندازه متوسط، مصرف شود. نکته ای درباره مصرف سیر تازه همونطور که گفته شد، بهترین شکل مصرف سیر، استفاده از سیر تازه و خام است. اما اگر از طعم سیر خام خوشتون نمی آید، چند حبه سیر رو خرد و ریز کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا در هوای آزاد باقی بماند. سپس مقداری سس سیب یا هر نوع سس مشابه دیگر رو برای بهبود طعم به سیر خرد شده، اضافه کنید. yeka

تعداد بازدید از این صفحه : 923 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

طرز تهیه اسموتی گلابی موز آدامس و آنچه در باره آدامس باید بدانید ماهی و تاثیر ماهی بر کاهش افسردگی چای بابونه و 10 خاصیت چای بابونه 15 ماده غذایی برای کم نشدن آب بدن چرا آب میوه ها مضر هستند؟ خورشت گوشت قارچ و سلامت استخوانها خواص و مضرات تخم مرغ بهترین لاغر کننده های دنیا

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی