خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده

 طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده
طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده

مواد اولیه : برای ۸ نفر ذرت ۸ عدد (بوته ذرت یا بلال) گوجه فرنگی ۶ عدد (خرد شده) خیار ۲ عدد (بدون پوست و خرد شده) پیازچه ۲ عدد (خرد شده) فلفل دلمه ای ۱ عدد (سبز، بدون هسته و خرد شده) فلفل سبز ۱ عدد (بدون هسته و خرد شده) گشنیز ۱/۴ فنجان (خرد شده) سرکه ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه: ۱. گریل یا منقل رو از قبل گرم میکنیم. ۲. ذرت ها رو با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی منقل یا گریل میگیریم تا رنگش تقریبا قهوه ای بشه و میچرخونیم تا کلش روی حرارت آماده بشه. ۳. سپس اجازه میدیم تا خنک بشه و وقتی به حدی خنک شد که بتونیم تو دستمون نگهش داریم، دونه های ذرت رو از بلال جدا میکنیم. ۴. ذرت، گوجه، خیار، پیازچه، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، گشنیز، سرکه و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم. ۵. قبل از سرو حداقل ۲ ساعت تو یخچال میذاریم و بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردیم و به دمای اتاق رسید سرو میکنیم.

تعداد بازدید از این صفحه : 1091 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی