>> آشپزی و تغذیه >> دسر ها >> پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی

پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی

پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی


مواد لازم برای تهیه پاناکوتای قهوه:

قهوه دم کرده داغ- یک پیمانه

ژلاتین بدون طعم- ۲ قاشق مرباخوری

ماست بدون چربی- سه چهارم پیمانه

شیر کم چرب- سه چهارم پیمانه

اسانس- به دلخواه

پودر دارچین- یک چهارم قاشق مرباخوری

شکر- یک سوم پیمانه

خامه سرد- نصف پیمانه برای تهیه سس قهوه

قهوه دم کرده- ۳ قاشق غذاخوری

شکر (ترجیحا قهوه ای)- ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاناکوتای قهوه:

برای تهیه این دسر ایتالیایی، یک چهارم پیمانه قهوه داغ را در یک ظرف مناسب برای مایکروفر قرار دهید. پودر ژلاتین روی قهوه بریزید، هم بزنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند. در این زمان، بقیه سه چهارم پیمانه قهوه، ماست، شیر، اسانس و دارچین را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط قهوه و ژلاتین را به مدت ۲۰ تا ۴۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید به طوری که مواد مخلوط شود اما نجوشد یا این که به طور بن ماری این کار را انجام دهیدو مخلوط ژلاتین و شکر را خوب هم بزنید تا یکدست شود.

شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. به آرامی مخلوط ژلاتین را به مخلوط ماست اضافه کنید و در یخچال قرار دهید. هراز گاهی نیز مواد را هم بزنید تا این که شروع به غلیظ شدن کند. این روند ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول خواهد کشید. خامه را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط ماست اضافه کنید. مواد را در ۶ لیوان یا کاسه یک نفره تقسیم کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا خود را بگیرد. برای تهیه سس، شکر قهوه ای و ۳ قاشق قهوه را در قابلمه کوچکی به جوش بیاوریدسپس اسانس را اضافه کنید. هنگام سرو، دور لبه دسر را باچاقو جدا کنید، لیوان یا ظرف را در آب جوش به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید، سپس ظرف را روی بشقاب یک نفره برگردانید در انتها روی آن را کمی سس قهوه بریزید و سرو کنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 1362


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* طرز تهیه ی باقلوا * لیموناد گیلاسی * اس ام اس عاشقانه و دلتنگی * تهیه ی شیرینی تر در کمترین زمان * خواص آویشن * طرز تهیه نان پنجره ای * خواص درمانی زیره سیاه * شیرینی عسل و بادام * خواص آلبالو * آبشار دره عشق، اردل * تخم کتان * دستور تهیه نازخاتون از غذاهای محلی ایران * تست سنجش عشق در زندگی مشترک * خواص ذرت * تنبلی چشم و راهای درمان آن * طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا * مقاله ای در مورد عفاف وحجاب * اصول مراقبت از پوست بعد از دهه 40 * حشره کشی بی خطر برای انسان * نارگیل * 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل * هویج * غنی ترین منابع غیر لبنی کلسیم * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک(1) * خواص تمشک و فواید فوق العاده آن * نوشیدن آب یخ باعث خستگی می‌شود * خورش قارچ و تخم مرغ * خواص لیمو شیرین * شکلات اسنیکرز (Snickers) * طرز تهیه توپک مرغ و قارچ سوخاری برای کودکان بد غذا * میگو را این طوری هم تست کنید * اس ام اس عاشقانه تبریک نوروز * درکه تهران * آنچه در باره آدامس باید بدانید * بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی * تب در کودکان را جدی بگیریم * راز حفظ زیبایی پوست صورت در سفر * چگونه گوشی‌هوشمند به آب افتاده خود را نجات دهیم؟ * کرفس کوهی؛ ضد فشار و چربی خون * طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی * مکمل‌های ورزشی عامل سرطان در مردان است * تمبر هندی و خواص آن * طرز تهیه موهیتو * چرا موهایمان را از دست می‌دهیم؟ * تسکین میگرن با استفاده از مرزنجوش * طرز تهیه خمیر پیتزا * تازه های تست روان شناسی * بهترین ماسک برای پوست های چرب و جوش دار * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * احتباس آب در بدن و تغیرات هورمونی * چقدر در زندگی خود «آرامش» دارید؟ * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز * طرز تهیه بورک با برگ کلم * صدای قلب مادر * چگونه استعداد کودکان خود را بشناسیم * صبری که عادی نبود! * طرز تهیه ته چين مرغ * فضیلت قرائت سوره های قرآن * مکان های دیدنی تهران * فوايد مصرف لبنیات * خارمریم گیاه صد در صد کبدی * آسم و ۷ قانون غذایی * جملات زیبا برای تبریک نوروز 94 * علامت های افسردگی کودکان * بستنی رولی * رولت ژله رنگین کمان * 10 برنامه‏ هاى اصيل اسلام در مسئله ازدواج‏ * دسر مدرن کرم مارس * طرز تهیه ی خورشت قرمه سبزی