>> >> >> آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده

آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده

آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده


مواد لازم براي 6 نفر: – گوشت چرخ كرده؛ يك كيلوگرم- پياز؛ 300 گرم- زعفران ساييده شده؛ يك قاشق چاي‌خوري- نمك و فلفل؛ به مقدار كافي روش پخت: 1 - ابتدا كاسه بزرگي آماده كرده و پيازها را پس از پوست كندن و شستن با رنده ريز در آن رنده كنيد. نكته: اگر پياز آب انداخت با دست پياز رنده شده را بچلانيد و آب اضافي آن را خالي كنيد. 2 - گوشت چرخ كرده را همراه با نمك و فلفل به پياز رنده شده اضافه كنيد. زعفران ساييده شده را نيز در كمي آب‌جوش حل كرده و در اين مخلوط گوشتي بريزيد و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهيد تا مايه كباب حالت چسبنده پيدا كند. سپس مخلوط گوشتي را به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. 3 - براي سيخ كردن كباب هم مقدماتي لازم است. ابتدا در كاسه كوچكي مقداري آب سرد بريزيد و كنار دست‌تان قرار دهيد. حالا پيش از برداشتن مايه كباب دست‌تان را در آب خيس كرده، يك مشت از مايه را برداريد و به شكل دوك درآوريد؛ سپس همان‌طور كه مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سيخ را روي مايه دوكي بگذاريد و شروع به پوشاندن سطح سيخ با مايه كباب كنيد. در پايان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو كنيد و روي سيخ فشار دهيد تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقي بماند. حالا ابتدا و انتهاي كباب را به سيخ بچسبانيد و كناري بگذاريد. همين كار را درباره همه مواد و سيخ‌ها انجام دهيد. سپس آتش را بر پا كرده، سيخ‌ها را روي آن قرار دهيد. فقط به خاطر داشته باشيد كه ابتدا بايد آتش را مرتب باد بزنيد تا گوشت خودش را بگيرد. وقتي گوشت كمي برشته شد، ديگر باد زدن لازم نيست. نكته1: گوشت كباب كوبيده را 2بار چرخ كنيد. در ضمن يا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده كنيد يا از تركيب گوشت گوسفند و گوساله استفاده كنيد. پخت كباب كوبيده با گوشت گوساله به‌تنهايي امكان ندارد زيرا گوشت گوساله فاقد چربي لازم است. البته استفاده از قسمت‌هاي خيلي چرب گوشت گوسفند نيز براي پخت كباب كوبيده مناسب نيست. نكته 2: با وجود اينكه طبق اين دستور ديگر نبايد نگران ريختن كباب باشيد ولي براي اطمينان بيشتر يكي دو تخم‌مرغ به مايه كباب اضافه كنيد. نكته 3: برنج اين چلوكباب را هم به‌صورت جداگانه در قابلمه يا پلوپز آماده كنيد.




تعداد بازدید از این مطلب: 563


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* ده دلیل برتری اندروید بر iOS * احتباس آب در بدن و تغیرات هورمونی * ۱۵درمان خانگی برای آفتاب سوختگی * راههاهی جلوگیری از خشکی دهان * طرز تهیه شنیسل روسی * اضافه کردن یادداشت به صفحات وب * خواص شنبلیله * اعمال شب های قدر * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * خاکشیر * طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن * 5خوراکی برای شادابی بیشتر * فواید و مضرات استفاده از اینترنت * تاثیر بعضی از خوراکی ها بر بیماریها * دسر مدرن کرم مارس * طرز تهیه دسرکیک خرما * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * خواص هل؛ دانه معطر * سوپ قارچ و جو پرک * فرستادن اس ام اس بدون افتادن شماره. * خواص پسته * بهترین روش نگهداری خوراکی ها * آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ * طرز تهیه ی املت مکزیکی * ترافل خرما * خواص زعفران ، در مورد خواص زعفران چه میدانید؟ * پاک کردن جای انگشت از روی ظروف استیل * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * طرز تهیه توپک مرغ و قارچ سوخاری برای کودکان بد غذا * دستگاه بستنی ساز رولی * بلند ترین بادگیر جهان * نکاتی درباره سلامت مردان * فضیلت و اعمال ماه رجب * سرپيچى از اهل بيت عليهم السلام‏ * سنبل هندی * طرز تهیه سینه مرغ گریل شده * تازه های تست روان شناسی * خواص گلپر * طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده * بیماری کبد چرب * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک * خواص آویشن * رول بستنی چیست * ارزش غذایی بستنی * نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر * طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا * درکه تهران * خورش قارچ و تخم مرغ * چگونه عمر ماشین لباس شویی را زیاد کنیم * دانه ی کینوا و خواص آن * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * باز شدن اشتها پس از ترک سیگار * مقاله ای در مورد عفاف وحجاب * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * چگونه از هک شدن مودم جلوگیری کنیم؟ * طرز تهیه سالاد شیرازی * آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده * با نور خورشید لاغر شوید! * آموزش کامل نصب و ترفند های تلگرام * خواص سیب * اس ام اس عاشقانه تبریک نوروز * طرز تهیه تارت میوه ای * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * بوستان نوروز * طرز تهیه سالاد الویه * با این آموزش از سرقت اطلاعات خود محافظت کنید