خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی طرز تهیه تاگوی میگو

طرز تهیه تاگوی میگو
طرز تهیه تاگوی میگو

طرز تهیه تاگوی میگو مدت زمان لازم برای پخت: 45 دقیقه نوع غذا: لقمه ها مناسب برای 4 نفر مواد لازم نان پیتا: 12 عدد سیر: 3 حبه سس سالسا: نصف پیمانه گشنیز خردشده: یک قاشق غذاخوری میگوی خرد شده: 360 گرم نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم یک نکته: تاکوی نوعی غذای محبوب مکزیکی است که با نان مخصوص تهیه می‌شود. بسته های نان تاکو در بسیاری از سوپرها موجود است. اگر دسترسی پیدا نکردید، می‌توانید از خمیر پیراشکی ورقه ای استفاده کنید. تاگوی میگو طرز تهیه: 2 قاشق غذاخوری روغن در یک تابۀ مناسب بریزید، آن را روی حرارت بگذارید و سیرهای خرد شده را در آن سرخ کنید. سس سالسا، گشنیز و میگو‌ها را نیز در آن بریزید و مواد را سرخ کنید. آن ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و کنار بگذارید. نان‌های پیتا را باز کنید و داخل آن ها را از مخلوط مواد پر کنید. آن ها را با یک خلال دندان ببندید و در روغن سرخ کنید تا نان‌ها کمی طلائی رنگ شود. سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته‌ شود و سپس سرو کنید.

تعداد بازدید از این صفحه : 1002 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی