>> >> >> طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی


مواد لازم: شکر ۲۵۰ گرم پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم روغن مایع ۷۵ گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ آب لیموترش یک دوم قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید. سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود. کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است. در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید. منبع : majmooe




تعداد بازدید از این مطلب: 823


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* اس ام اس عاشقانه (2) * شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز * سالاد میگو مجلسی! * خواص آویشن * دسر ماست و خرما * چهل حدیث در مورد حجاب زن و مرد * بیاییم از بیماری های کلیوی پیشگیری کنیم * اکلیل کوهی یا رز ماری * پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی * تخمه‌ی کدو * چگونه بخوابم؟ * سالاد سیب زمینی با لوبیاسبز و ماهی * طرز تهیه ی املت مکزیکی * پاک کردن لکه های مختلف آرایشی * شهادت امام جعفرصادق علیه السلام * منشا بوی بد دهان چیست؟ * آثار پيوند با اهل بيت * آب هندوانه با طعم ليمو * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * خواص درمانی زنجبیل * نوشیدنی سالم مخصوص تابستان * پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر * خواص انار * روش های برقراری امنیت رمز عبور * طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید * خواص درمانی به لیمو * گلابی * کشف شب‌پره‌­ای 100 میلیون ساله * خواص گل ختمی * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک * خصوصیات بستنی خوب * پیامک های تولد حضرت علی (ع) * مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند * اسامی قرآن در قرآن و احادیث نبوی * خواص شکلات سیاه * نقاشی با شابلون روی دسر * دستور تهیه نازخاتون از غذاهای محلی ایران * طرز تهیه لازانیا ونکاتی برای پخت آن * طرز تهیه شیرینی مشهدی * مخفی کردن آی دی های آفلاین در یاهو مسنجر * شیرموز شکلاتی * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس * درمان گیاهی بیماری پروستات * خواص بی نظیر پیاز * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * خورشت بامیه * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)2 * خواص بستنی * خواص درمانی گلپر * ازدواج امیر المؤمنین(ع) با فاطمه(س) * اس ام اس خنده دار(1) * علامت های افسردگی کودکان * گوجه سبز * آیا کسانی که دارای دیابت هستند میتوانند روزه بگیرند؟ * زیباترین الگوی یک زندگی آسمانی * انتقال بیماری از حیوانات خانگی * طرز تهیه نوشیدنی موهیتو یا موخیتو * سیب زمینی * تازه های تست روان شناسی * راههای شخصیت شناسی نامزد * طرز تهیه ی شنیسل مرغ * ریواس * جوک و اس ام اس خنده دار تبریک عید * گروه خونی و شخصیت افراد * چاي كوهي * جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان * توصیه کارشناسان برای نگهداری میوه و سبزیجات * مصرف کپسول امگا 3 می تواند خطرناک باشد * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * تربیت و اصلاح در خانه و خانواده