>> >> >> طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی


مواد لازم: شکر ۲۵۰ گرم پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم روغن مایع ۷۵ گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ آب لیموترش یک دوم قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید. سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود. کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است. در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید. منبع : majmooe




تعداد بازدید از این مطلب: 917


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص سیب * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز * آثار پيوند با اهل بيت * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * دعای روز شنبه * کمبود آهن را ساده نگیرید! * عوارض قرص ضد بارداری LD بر بدن *  خواص داروئی باقلا * باز شدن اشتها پس از ترک سیگار * شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم * بوستان آب و آتش * برج آزادی تهران * کلرپروپامید * سالاد پاستا یونانی * بستنی زغالی و تاثییر آن بر داروها * طرز تهیه بستنی رولی * طرز تهیه شامی رودباری * بیماری کبد چرب * جایگزینهای مناسب برای داروهای شیمیایی * خواص پسته * لیموناد زنجبیلی * اکلیل کوهی یا رز ماری * آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده * آگار آگار چیست؟ * زولبیا و بامیه * طرز تهیه سالاد مرغ و گوجه فرنگی * تنبيه نفس‏ * شوید پلو با نخود فرنگی * چگونه از ایجاد کک و مک جلوگیری کنیم؟ * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * پانچ آناناس و لیمو * پاک کردن لکه های مختلف آرایشی * خاکشیر * ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام * جوانان و محبت اهل بیت (ع) * سیر و درمان آرتروز و رماتیسم * در مورد جوش چه میدانید؟ * اس ام اس و پیامک عاشقانه * خواص خرمالو * چه عواملی باعث سخت‌دلی می‌شود * طرز تهیه دمی گوجه * خواص ریحان * طنز مثلا الکی... * طرز تهیه خمیر پیتزا * چرا خون دماغ میشویم؟ * سریع ترین راه برای تسکین دندان دردچیست؟ * خواص درمانی گلپر * حکایتی از اثر دیانت وامانت * خواص درمانی چغاله بادام * یک شاخه رزماری یک دنیا خاصیت * طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی * لطیفه های خنده دار لاین و وایبر (1) * خواص تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه * دردهای قفسه سینه نشانه ی چه بیماری است * طرز تهیه خورش فسنجان * شیرینی عسل و بادام * ترفند مفید در یاهو مسنجر : چگونه افراد مزاحم را ایگنور کنیم ؟ * آب هندوانه با طعم ليمو * شیوع سرطان سر و گردن در کشور * چاي كوهي * خواص درمانی زنجبیل * هویج گیاهی خون ساز * طرز تهیه سوپ شیر * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * هات چاکلت فندقی * طرز تهیه دلمه برگ مو * لاک زدن و بروز سرطان * تست سنجش عشق در زندگی مشترک * شامی کباب سبزیجات