>> >> >> طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی


مواد لازم: شکر ۲۵۰ گرم پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم روغن مایع ۷۵ گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ آب لیموترش یک دوم قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید. سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود. کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است. در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید. منبع : majmooe




تعداد بازدید از این مطلب: 727


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* اعمال شب اول ماه رجب * مخفی کردن آی دی های آفلاین در یاهو مسنجر * باغ ایرانی * خواص بستنی * اعمال روز پنج شنبه * تاثیر ماهی بر افسردگی * سخنان زیبا و آموزنده بنجامین فرانكلین * این خوردنی ها پوست تان را نابود می کند * آیا کسانی که دارای دیابت هستند میتوانند روزه بگیرند؟ * طرز تهیه شیرینی مشهدی * خواص درمانی شلیل * طرز تهیه بورک با برگ کلم * اعمال شب آخر ماه رمضان * سم کشنده ی بوتولیسم * طرز تهیه ماهى و سبزيجات در فر برای شب عید * طرز تهیه دسر هندوانه * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * انواع ماسک صورت جهت انواع پوست * فواید دوچرخه سواری * نشانه‌های فساد ماست چیست؟ * راهنمای کلی و مفید برای خرید لپ تاپ * طرز تهیه ی شنیسل مرغ * دستگاه بستنی ساز رولی * راز های روان شناسی در مورد آقایان… * دلایل دروغگویی کودکان * خواص گلپر * جملات کوتاه و ارزشمند از بزرگان * تكاليف شرعى زبان‏ * میدان ارگ * لذّت زندگى‏ * لیموناد نعنایی * طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان * طرز تهیه شامی پوک * IP چیست و چه کاربردی دارد؟ * هات چاکلت فندقی * مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد * خواص گل سرخ، * مش یا روشن کردن موی سر در منزل * با این ترفند کارت گرافیک رایانه‌تان را تقویت کنید! * ده دلیل برتری اندروید بر iOS * 6 سبزی که پخته شان مغذی تر است * چای سبز * مشاجره ی مرد با همسرش * قدیمی ترین میدان ساعت شهری در ایران * طرز پخت خورش کرفس * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * خواص تربچه-تربچه، تصفیه کننده خون * توبه مرد شراب‏خوار * چتر نجات هوشمند * طرز تهیه سالاد الویه * خواص تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه * خواص میوه خربزه یا بطیخ * طرز تهیه شیرین پلو * چگونه متن درون تصاویر را از روی صفحات وب کپی کنیم؟ * راهکارهایی برای جلو گیری از لوس شدن کودک * عمارت مسعودیه * یک روش عالی و آسان برای حفظ تناسب اندام در خانمها * خواص آلوزرد * خواص و مضرات آبغوره * درمان گیاهی بیماری پروستات * روش درمانی مؤثر برای طاسی * چربی های دور شکمی و تصورات غلط ما! * از هندوانه چه می دانید؟ * عكس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست! * شخصیت شناسی از روی خوراکیهای مورد علاقه * پارک ژوراسیک * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * بستنی چیست؟ * حشره کشی بی خطر برای انسان * اشعار سیمین بهبهانی(1)