>> >> >> طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی


مواد لازم: شکر ۲۵۰ گرم پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم روغن مایع ۷۵ گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ آب لیموترش یک دوم قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید. سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود. کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است. در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید. منبع : majmooe




تعداد بازدید از این مطلب: 592


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* تازه های تست روان شناسی * طرز تهیه شیرینی شکری * نوشيدني توت فرنگي و شير * انبه و تقویت چشم و پوست * ده بستنی معروف دنیا * آلفنتانیل * نکات بسیار جالب برای گرفتن عکس با موبایل * شیرینی آردی برای نوروز * طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی * طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی * خواص دارويي گل مغربي * بلند ترین بادگیر جهان * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * سالاد پاستا یونانی * روش پخت دلمه قارچ با مرغ * شاد هستيد يا غمگين؟ * سالاد میگو مجلسی! * کوکوی گردو و گوشت * مطالب پر از احساس * پاک کردن جای انگشت از روی ظروف استیل * طرز تهیه ماهی شکم پر * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * طرز تهیه کوکوی بادمجان * اس ام اس چهارشنبه سوری * اسامی قرآن در قرآن و احادیث نبوی * خواص شکلات سیاه * چه چیزی باعث میگرن می شود؟ * بی خوابی * ۱۵درمان خانگی برای آفتاب سوختگی * اعمال مشترکه ماه شعبان * طرز تهیه کوکوی کدو سبز * سرپيچى از اهل بيت عليهم السلام‏ * چهل حدیث در مورد حجاب زن و مرد * اس ام اس خنده دار (6) * طرز تهیه ی باقلوا * ۷ مرحله بالا بردن امنیت شبکه‌های Wi – Fi * دستگاه بستنی ساز رولی * گروه خونی و شخصیت افراد * طرز تهيه رولت كوكو سبزي فوق العاده شيك و مجلسي * خواص میوه خربزه یا بطیخ * طرز تهیه دسر هندوانه * 5خوراکی برای شادابی بیشتر * طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد * کدئین * خواص تخمه كدو * 7 عادتی که روی پوست خط می اندازند * طرز تهیه عدس پلو مجلسی * نکاتی درباره سلامت مردان * خواص ویتامین H * شکلات اسنیکرز (Snickers) * خواص شنبلیله * اسماء * نکاتی برای جوان ماندن پوست * سدر و تاثیر آن بر پوست و مو * فرش دستباف کاشانی، زینت بخش حرم حضرت عباس(ع) * خواص گلپر * خواص چای ترش * توصیه هایی برای افراد مبتلا به دیابت * ســالاد روسـی با ژامبون یک سالاد مجلسی * هات چاکلت فندقی * یک تقویت کننده عالی برای ابروهای تان درست کنید * فيض من عام است و فضل من عميم‏ * اس ام اس شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها * امام موسی کاظم (ع) * ده دلیل برتری اندروید بر iOS * نوشیدنی سالم مخصوص تابستان * اسپرینگ رول کرم پنیر با آناناس * عمل و ريشه آن‏ * آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی