>> آشپزی و تغذیه >> شیرینی ها و کیک ها >> طرز تهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مشهدی


آماده سازی : 90 دقیقه پخت : 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی :

روغن جامد صاف 80 گرم

کره نرم 80 گرم

پودر قند 50 گرم

تخم مرغ ( مخلوط زرده و سفیده ) 30 گرم

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

عسل 30 گرم

شیر 3 قاشق غذا خوری

آرد گندم 300 گرم

* آرد گندم ( از آرد نان سنگک هم میشه استفاده کرد که در اون صورت شیرینی تیره تر و خوش طعم میشه در غیر اینصورت استفاده از آرد سفید بلامانع می باشد )

. مواد لازم برای تزیین شیرینی مشهدی:

عسل یا ژله مغزی بی رنگ یک چهارم پیمانه

پودر پسته خلال پسته و بادام پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم

مارمالاد یا ژله مغزی یک دوم پیمانه

شکلات شیری و سفید ذوب شده برای تزیین

* ( استفاده از مارمالاد ، شیرینی را نرمتر میکند ولی ماندگاری شیرینی با ژله مغزی بیشتر خواهد شد ) .

طرز تهیه شیرینی مشهدی :

روغن و کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده دوباره قدری هم بزنید . عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را افزوده و با کمک قاشق چوبی مواد را با هم ترکیب کنید ( فقط و فقط درحدی که آرد جذب مواد شود ) خمیر نیاز به ورز دادن ندارد و مخلوط کردن زیاد باعث میشود خمیر به روغن بیفتد. خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان ،خمیر را از یخچال خارج کرده و مابین دو قطعه نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر پهن وصاف کنید و با قالب دلخواه برش بزنید. تعداد شیرینی ها حتما زوج در نظر بگیرید. میتوانید نیمی از شیرینی ها رو حفره دار درست کنید. توجه کنید که حتما شیرینی های حفره دار را جداگانه در سینی فر قرار داده و شیرینی های بدون حفره را در سینی دیگری بپزید زیرا زمان پخت شیرینی های حفره دار سریع تر میباشد. سینی ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (اگر از فر برقی استفاده میکنید و همزمان 2 یا 3 سینی در فر قرار میدهید. از حرارت 150 درجه سانتی گراد و فقط از فن استفاده کنید) به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که شیرینی ها کمی طلایی شوند قرار دهید. بعد از خنک شدن شیرینی ها ، با کمک قلم مو مقداری عسل یا ژله مغزی بی رنگ را که گرم کرده اید تا روان شود، روی شیرینی های حفره دار مالیده و با پودر پسته و ... تزیین کنید.

شیرینی های ساده را در سینی کنار هم بچینید بطوری که قسمت روی شیرینی در زیر قرار بگیرد باکمک قیف مقداری مارمالاد یا ژله مغزی رنگی روی هر کدام از شیرینی ها ریخته و شیرینی حفره دار تزیین شده را روی قسمت زیری قرار دهید تا شیرینی ها جفت شوند. میتوان مقداری از شیرینی های مشهدی را بجای تزیین با مغزها با شکلات ذوب شده تزیین کرد. مواد لازم برای مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی: سیب 3 کیلو شکر 1/5 کیلو وانیل 1 قاشق چای خوری ژلاتین 3 ورق آبلیمو نصف استکان طرز تهیه مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی: سیب رو پوست میکنیم هسته ها رو هم در میاریم. با 3/4 لیوان آب میزاریم بپزه بعد از صافی ردش میکنیم و شکر رو میریزیم بعد تو ظرف لعابی میزاریم رو حرارت گاهی هم میزنیم تا بجوش بیاد و کاملا سفت بشه بعد ژلاتین و آبلیمو رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم. بعد از سرد شدن باید کاملا غلیظ و بدون آب باشه.

 

منبع : beryooni.com





تعداد بازدید از این مطلب: 1629


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* سوپ سیب و کلم بروکلی * انحراف‌ چشم‌ * باورهاي درست و اشتباه در مورد مراقبت از پوست * لیموناد تمشکی * چطور زندگی شاد تری داشته باشیم؟ * ریزه کاری های انجماد * طرز تهیه بادمجان با سس ماست * اس ام اس عاشقانه (2) * رول بستنی چیست * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * اس ام اس چهارشنبه سوری * جملات کوتاه و ارزشمند از بزرگان * ضايع كردن نماز * تست سنجش عاطفه مخصوص شما منوی هیجانات * خواص گل سرخ، * بستنی رولی - بستنی تایلندی * طرز تهیه ی سوپ ماست * بازار اردبیل * در مورد جوش چه میدانید؟ * ده دلیل برتری اندروید بر iOS * بهترین لاغر کننده های دنیا * چند نشانه سرطان که جدی گرفته نمیشود * دعای روز شنبه * چرا نباید نوشابه بخوریم؟ * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره * طرز تهیه پودینگ گلاب * بستنی و سرگذشت آن * قله سبلان * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد * اعمال شب آخر ماه رمضان * فرش دستباف کاشانی، زینت بخش حرم حضرت عباس(ع) * ترفندهایی برای استفاده مجدد از وسایل دور ریختنی * کوچکترین هواپیمای بدون سرنشین + عکس * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * امگا3 و تاثیرآن بر چشم * چگونه قلب همسرتان را تصاحب کنید؟ * اعمال مشترکه ماه شعبان * زولبیا و بامیه * خواص زعفران ، در مورد خواص زعفران چه میدانید؟ * برج آزادی تهران * میگو را این طوری هم تست کنید * اس ام اس روز مادر * فوائد روزه * تخم شربتی و تاثیر آن بر لاغر ی * اعمال و دعاهای روزهای ماه رمضان * ترفندهای اینترنتی * کباب کشمیری با سس مخصوص * جوک و اس ام اس خنده دار تبریک عید * راز جوانی در ترکیب عسل و دارچین * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * سیب زمینی * سینی نشا * 10 برنامه‏ هاى اصيل اسلام در مسئله ازدواج‏ * خواص ذرت * چهل حدیث در مورد حجاب زن و مرد * طرز تهیه خوراک زبان گوساله * مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند * خواص گردو * خواص بادام زميني * دل نوشته (1) * گیاه کاسنی * 5 کاری که نباید با گوش ها کرد * طرز تهیه شیرینی شکری * طرز تهیه بستنی میوه با روکش شکلاتی * طرز تهیه ی باقلوا * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * ازدواج امیر المؤمنین(ع) با فاطمه(س) * سدر و تاثیر آن بر پوست و مو