>> آشپزی و تغذیه >> شیرینی ها و کیک ها >> طرز تهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مشهدی


آماده سازی : 90 دقیقه پخت : 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی :

روغن جامد صاف 80 گرم

کره نرم 80 گرم

پودر قند 50 گرم

تخم مرغ ( مخلوط زرده و سفیده ) 30 گرم

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

عسل 30 گرم

شیر 3 قاشق غذا خوری

آرد گندم 300 گرم

* آرد گندم ( از آرد نان سنگک هم میشه استفاده کرد که در اون صورت شیرینی تیره تر و خوش طعم میشه در غیر اینصورت استفاده از آرد سفید بلامانع می باشد )

. مواد لازم برای تزیین شیرینی مشهدی:

عسل یا ژله مغزی بی رنگ یک چهارم پیمانه

پودر پسته خلال پسته و بادام پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم

مارمالاد یا ژله مغزی یک دوم پیمانه

شکلات شیری و سفید ذوب شده برای تزیین

* ( استفاده از مارمالاد ، شیرینی را نرمتر میکند ولی ماندگاری شیرینی با ژله مغزی بیشتر خواهد شد ) .

طرز تهیه شیرینی مشهدی :

روغن و کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده دوباره قدری هم بزنید . عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را افزوده و با کمک قاشق چوبی مواد را با هم ترکیب کنید ( فقط و فقط درحدی که آرد جذب مواد شود ) خمیر نیاز به ورز دادن ندارد و مخلوط کردن زیاد باعث میشود خمیر به روغن بیفتد. خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان ،خمیر را از یخچال خارج کرده و مابین دو قطعه نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر پهن وصاف کنید و با قالب دلخواه برش بزنید. تعداد شیرینی ها حتما زوج در نظر بگیرید. میتوانید نیمی از شیرینی ها رو حفره دار درست کنید. توجه کنید که حتما شیرینی های حفره دار را جداگانه در سینی فر قرار داده و شیرینی های بدون حفره را در سینی دیگری بپزید زیرا زمان پخت شیرینی های حفره دار سریع تر میباشد. سینی ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (اگر از فر برقی استفاده میکنید و همزمان 2 یا 3 سینی در فر قرار میدهید. از حرارت 150 درجه سانتی گراد و فقط از فن استفاده کنید) به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که شیرینی ها کمی طلایی شوند قرار دهید. بعد از خنک شدن شیرینی ها ، با کمک قلم مو مقداری عسل یا ژله مغزی بی رنگ را که گرم کرده اید تا روان شود، روی شیرینی های حفره دار مالیده و با پودر پسته و ... تزیین کنید.

شیرینی های ساده را در سینی کنار هم بچینید بطوری که قسمت روی شیرینی در زیر قرار بگیرد باکمک قیف مقداری مارمالاد یا ژله مغزی رنگی روی هر کدام از شیرینی ها ریخته و شیرینی حفره دار تزیین شده را روی قسمت زیری قرار دهید تا شیرینی ها جفت شوند. میتوان مقداری از شیرینی های مشهدی را بجای تزیین با مغزها با شکلات ذوب شده تزیین کرد. مواد لازم برای مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی: سیب 3 کیلو شکر 1/5 کیلو وانیل 1 قاشق چای خوری ژلاتین 3 ورق آبلیمو نصف استکان طرز تهیه مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی: سیب رو پوست میکنیم هسته ها رو هم در میاریم. با 3/4 لیوان آب میزاریم بپزه بعد از صافی ردش میکنیم و شکر رو میریزیم بعد تو ظرف لعابی میزاریم رو حرارت گاهی هم میزنیم تا بجوش بیاد و کاملا سفت بشه بعد ژلاتین و آبلیمو رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم. بعد از سرد شدن باید کاملا غلیظ و بدون آب باشه.

 

منبع : beryooni.com





تعداد بازدید از این مطلب: 1420


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص انبه * پارک ساعی * گام به گام: آموزش نصب و استفاده از وایبر روی گوشی * 6 دلیل خوب برای خوردن بیشتر پرتقال * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * خواص توت * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * جوک و اس ام اس های خنده دار فروردین 94 * طرز تهیه شور ماهی پلو غذای جنوبی * مشکلات اینترنت اکسپلورر 9 چیست؟ * خواص ازگیل * فشار خون و دیابت شایع ترین دلایل نارسایی کلیوی * طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید * انبه و خواص درمانی اش * قارچ و سلامت استخوانها * بازار اردبیل * عسل، طول عمر را زیاد می‌کند * خواص تغذیه ای توت فرنگی * آثار پيوند با اهل بيت * مغز پیر نمی‌شود! * اعمال شبهای دهه ی آخر ماه رمضان * راه رفتن در آب برای لاغرشدن و چربی‌سوزی مفید است؟ * طرز تهیه شامی رودباری * در ویندوز ۸.۱ چگونه رمز وای فای را بازیابی کنیم ! * مراقبت از پوست و مو برای مردان * شعور و نطق موجودات‏ * عكس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست! * هویج * معرفی جاذبه های گردشگری شهر ری * چه چیزهایی حافظه اندروید را اشغال می کنند؟ * خواص کنجد * خورشت بامیه * خورش قارچ و تخم مرغ * طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی * اثرات ام اس بر بینایی * عمارت مسعودیه * خواص و مضرات تخم مرغ * اس ام اس خنده دار(7) * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * عوامل افسردگی، ناراحتی و اضطراب و راهکارهای رها شدن از آن * دستگاه بستنی ساز رولی با تاپینگ آیس رولی * لیموناد توت فرنگی * نوشيدني توت فرنگي و شير * خواص نارنگی * 5خوراکی برای شادابی بیشتر * جوانان و محبت اهل بیت (ع) * فيض من عام است و فضل من عميم‏ * طرز تهیه سالاد مرغ و گوجه فرنگی * کشف شب‌پره‌­ای 100 میلیون ساله * خواص بادام درختي * طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار * چاي كوهي * میدان ارگ * خواص و مضرات آبغوره * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * جایگزینهای مناسب برای داروهای شیمیایی * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی * حساسیت چشم و درمان آن * این افراد در یک قدمی سکته قلبی قرار دارند! * طرز تهیه سالاد شیرازی * برج آزادی تهران * طرز تهیه دسر هندوانه * طرز تهیه کباب چوبی * طرز تهیه نوشیدنی موهیتو یا موخیتو * چگونه از دست کمردرد رهایی یابیم؟ * ده بستنی معروف دنیا * شیرینی پنیری خامه ای توت فرنگی * خواص دارویی سنجد * طرز تهیه ی باقلوا