خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی بستنی و شیرینی طرز تهیه شیرینی شکری

طرز تهیه شیرینی شکری
طرز تهیه شیرینی شکری

طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز مجموعه: آموزش شیرینی پزی درست کردن شیرینی شکری,شیرینی شکری مخصوص عید برای عید و سال نو این شیرینی های خوش طعم را درست کنید. مواد لازم : روغن شیرینی پزی دو سوم پیمانه کره دو سوم پیمانه شکر یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین تخم مرغ 2 عدد وانیل 2 قاشق چای خوری آرد سه و نیم پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری روش تهیه : دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید. کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید. ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد. از خمیر آماده شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله 5 سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید. شیرینی‌ها را 10 الی 12 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند. منبع : tebyan.net

تعداد بازدید از این صفحه : 1035 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی رول بستنی چیست آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند شکلات اسنیکرز (Snickers) ارزش غذایی بستنی دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن فوائد بستنی - خواص بستنی خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی سس شکلات هرشیز

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی