>> >> >> خواص درمانی شلیل

خواص درمانی شلیل

خواص درمانی شلیل


اعتقاد بر این است که شلیل یکی از قدیمی ترین میوه ها بوده و ظاهراً 2000 سال قبل در چین رشد می کرده استتا اواخر دهه 40 شلیلها سبز کم رنگ ، دارای اندازه ای کوچک و گوشتی سفید داشته اند. گوشت آن آبدار بود اما میوه ای بسیار ترد با هسته ای کم عمر محسوب می شد. شلیل امروزه با کمک پرورش دهندگان و مدارس کشاورزی از اجدادشان فاصله بسیار زیادی گرفته اند. اکنون شلیها بسیار تطبیق پذیرند و در آشپزی کاربرد زیادی دارند.آنها چه بصورت پخته و چه خام جایگزین خوبی برایهلو هستند چون قبل از آماده سازی نیازی به کندن پوست آنها نمی باشد. در حال حاضر بیش از 150 گونه شلیل وجود دارد که فقط از نظراندازه ، شکل ، طعم ، بافت و رنگ متفاوت هستند. انتظار می رود با معرفی دو یا گونه جدید شلیل در هر سال محبوبیت این میوه مداوم باشد.گونه های موجود شلیل پیوسته از نظر طعم بهتر و ظاهری زیبا تر و عمر طولانی تر هسته در حال ارتقا می باشند.بسیاری از گونه های جدید که شما امروزه از آنها لذت می برید شاید در 5 یا 10 سال آینده دیده نشوند. شليل سرشار از ويتامين هاي C و A و بهترين ميوه براي افراد گرمازده است.بيش از 150 گونه شليل در دنيا وجود دارد. شليل ميوه بومي آسياست. اين ميوه كه هلوي بدون كرك ناميده مي شود، از خانواده هلو است و طعمي شيرين تر از هلو دارد. شليل در پيشگيري از بروز بسياري از بيماري هاي مزمن نظير سرطان، ديابت و بيماري هاي قلبي عروقي كه از مهمترين علل مرگ و مير هستند موٌثر است. ويتامين C موجود در شليل اثرات مفيد در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد. اين ميوه منبع بسيار غني اي از بتاكاروتن است. بتاكاروتن با خاصيت آنتي اكسيداني بسيار نيرومندي كه دارد و با ارتقاي سطح ايمني بدن از بروز بسياري از بيماري ها جلوگيري مي كند. يكي ديگر از خواص بتاكاروتن، جلوگيري از بروز بيماري هاي قلبي ـ عروقي است.فيبر ديگر تركيب قابل توجه در اين ميوه است كه سبب كاهش سرعت جذب برخي مواد مغذي بويژه قندها مي شود و در عين حال ميزان حساسيت به انسولين را نيز افزايش مي دهد. مصرف شليل مي تواند در كنترل قندخون موٌثر باشد.




تعداد بازدید از این مطلب: 1029


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* عرق کاسنی و خواص آن * اس ام اس خنده دار(3) * ترافل خرما * شیرینی عسل و بادام * خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو * دسر برنج و نارگیل * طرز تهیه دسر هندوانه * صبری که عادی نبود! * ۱۴ دانستنی جالب در مورد اینترنت * خواص شاهی * انار، معجزه انار در درمان بیماری‌های التهابی * پاک کردن جای انگشت از روی ظروف استیل * طرز تهیه کباب مرغ یونانی * صدای قلب مادر * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد * خواص شکلات سیاه * سالاد پاستا یونانی * قفل کردن صفحه کلید بدون نرم افزار * سخنان شیهد مطهری * طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید * 16 ترفند برای حداكثر استفاده از باتری لپ تاپ ! * سیر و درمان آرتروز و رماتیسم * رولت ژله رنگین کمان * پیشگیری از سرطان؛ اصول و شیوه های کلی * خاکشیر * علامت های افسردگی کودکان * بوستان بانوان نرگس * خورش آلو و اسفناج * احتباس آب در بدن و تغیرات هورمونی * چرا هنگام پختن غذا در دیگ‌ های مسی بزرگ کفگیر را همیشه داخل آن می‌ گذارند؟ * راه رفتن در آب برای لاغرشدن و چربی‌سوزی مفید است؟ * نحوه تمیز کردن لوسترهای کریستالی * خواص درمانی چغاله بادام * خواص بادام زميني * سندرم پای بیقرار چیست؟ * معنی علائم روی برچسب مواد غذایی * دل نوشته های زیبا و تکان دهنده * چند دلیل برای از بین نرفتن چربی بدن * بزرگترین بستنی جهان * ازدواج امیر المؤمنین(ع) با فاطمه(س) * فواید و مضرات استفاده از اینترنت * خواص انبه * بوستان آب و آتش * قرآن و زبان‏ * فلفل * فوائد بستنی - خواص بستنی * خواص قارچ * 9 روش برای کاهش کلسترول * مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد * طرز تهیه رولت ساده * خواص دوغ و کفیر * زردچوبه و خواص آن * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * دستگاه بستنی ساز رولی * جراحی زیبایی بینی و هر آنچه باید بدانیم * ترفند مفید در یاهو مسنجر : چگونه افراد مزاحم را ایگنور کنیم ؟ * سرطان خون و علائم آن * IP چیست و چه کاربردی دارد؟ * هفت روش برای جلوگیری از هک شدن * داستانی عبرت انگیز * خواص شنبلیله * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * کاخ سعد آباد - تهران * اعمال شب و روز ماه رمضان * تنبلی چشم و راهای درمان آن * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * گروه خونی و شخصیت افراد * باورهای غلط و متداول در مورد تناسب اندام * خواص انار * هر آنچه که باید در مورد دیابت بدانیم