>> >> >> خواص درمانی شلیل

خواص درمانی شلیل

خواص درمانی شلیل


اعتقاد بر این است که شلیل یکی از قدیمی ترین میوه ها بوده و ظاهراً 2000 سال قبل در چین رشد می کرده استتا اواخر دهه 40 شلیلها سبز کم رنگ ، دارای اندازه ای کوچک و گوشتی سفید داشته اند. گوشت آن آبدار بود اما میوه ای بسیار ترد با هسته ای کم عمر محسوب می شد. شلیل امروزه با کمک پرورش دهندگان و مدارس کشاورزی از اجدادشان فاصله بسیار زیادی گرفته اند. اکنون شلیها بسیار تطبیق پذیرند و در آشپزی کاربرد زیادی دارند.آنها چه بصورت پخته و چه خام جایگزین خوبی برایهلو هستند چون قبل از آماده سازی نیازی به کندن پوست آنها نمی باشد. در حال حاضر بیش از 150 گونه شلیل وجود دارد که فقط از نظراندازه ، شکل ، طعم ، بافت و رنگ متفاوت هستند. انتظار می رود با معرفی دو یا گونه جدید شلیل در هر سال محبوبیت این میوه مداوم باشد.گونه های موجود شلیل پیوسته از نظر طعم بهتر و ظاهری زیبا تر و عمر طولانی تر هسته در حال ارتقا می باشند.بسیاری از گونه های جدید که شما امروزه از آنها لذت می برید شاید در 5 یا 10 سال آینده دیده نشوند. شليل سرشار از ويتامين هاي C و A و بهترين ميوه براي افراد گرمازده است.بيش از 150 گونه شليل در دنيا وجود دارد. شليل ميوه بومي آسياست. اين ميوه كه هلوي بدون كرك ناميده مي شود، از خانواده هلو است و طعمي شيرين تر از هلو دارد. شليل در پيشگيري از بروز بسياري از بيماري هاي مزمن نظير سرطان، ديابت و بيماري هاي قلبي عروقي كه از مهمترين علل مرگ و مير هستند موٌثر است. ويتامين C موجود در شليل اثرات مفيد در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد. اين ميوه منبع بسيار غني اي از بتاكاروتن است. بتاكاروتن با خاصيت آنتي اكسيداني بسيار نيرومندي كه دارد و با ارتقاي سطح ايمني بدن از بروز بسياري از بيماري ها جلوگيري مي كند. يكي ديگر از خواص بتاكاروتن، جلوگيري از بروز بيماري هاي قلبي ـ عروقي است.فيبر ديگر تركيب قابل توجه در اين ميوه است كه سبب كاهش سرعت جذب برخي مواد مغذي بويژه قندها مي شود و در عين حال ميزان حساسيت به انسولين را نيز افزايش مي دهد. مصرف شليل مي تواند در كنترل قندخون موٌثر باشد.




تعداد بازدید از این مطلب: 660


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص آویشن * چگونه بخوابم؟ * طرز تهیه کوکوی کدو سبز * سندرم پای بیقرار چیست؟ * خواص زعفران ، در مورد خواص زعفران چه میدانید؟ * 6 دلیل خوب برای خوردن بیشتر پرتقال * پیری زود رس با خوردن این مواد * ۷ مرحله بالا بردن امنیت شبکه‌های Wi – Fi * دانه ی کینوا و خواص آن * دعای فرج امام زمان (ع) * پیشگیری سرطان پروستات با گوجه فرنگی * چرا آب میوه ها مضر هستند؟ * طرز تهیه سالاد شیرازی * اعمال شب آخر ماه رمضان * طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده * جوک و اس ام اس خنده دار تبریک عید * نقش مردان در درمان افسردگی پس از زایمان زنان * باورهاي درست و اشتباه در مورد مراقبت از پوست * تكاليف شرعى زبان‏ * بوپرنورفین * نوشیدنی مخلوط * دلیل عصبانیت زیاد شما چیست؟ * لیموناد توت فرنگی * خواص شگفت انگیز کدو تنبل * نکاتی درباره سلامت مردان * طرز تهیه مربای توت فرنگی * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * آسم و ۷ قانون غذایی * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * علل افسردگی و درمان آن * طراحی و ساخت کیت تشخیص زود هنگام سرطان * طرز تهیه کباب ترکی خانگی * ترفندهایی برای استفاده مجدد از وسایل دور ریختنی * افزایش طول عمر انسان با مصرف آجیل * خواص انار * با یک کلیک دسکتاپ خود را قفل کنید + آموزش * فواید زنجبیل برای سلامت * در مورد گشنیز * هفت ادویه ی که به تناسب اندام و لاغری کمک میکند * 6 سبزی که پخته شان مغذی تر است * طرز تهیه ی باقلوا * نکاتی برای جوان ماندن پوست * طرز تهیه ی خورشت قرمه سبزی * طرز تهیه دلمه برگ مو * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک * خلاصه ی زندگی حضرت محمد (ص) * چند روش برای تازه ماندن و ماندگاری بیشتر بعضی سبزیجات * طرز تهیه موس نارگیلی یک دسر مقوی * 5خوراکی برای شادابی بیشتر * پاک کردن جای انگشت از روی ظروف استیل * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * طرز تهیه ی پیتزا مخلوط * توصیه هایی برای کاهش تماس با امواج موبایل * شخصیت شناسی از روی خوراکیهای مورد علاقه * چقدر در زندگی خود «آرامش» دارید؟ *  خواص داروئی باقلا * پارک ساعی * طرز تهیه شامی پوک * فلفل * کرفس چه ویتامین هایی دارد * تمبر هندی و خواص آن * تسکین میگرن با استفاده از مرزنجوش * فضیلت و اعمال ماه رجب * استفاده از گوش پاک کن ممنوع! * سالاد ماکارانی ژله ای * آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * فرق دست نویسی و تایپ در اطفال * علائم تومور مغزی * شوید پلو با نخود فرنگی