>> >> >> طرز تهیه ی باقلوا

طرز تهیه ی باقلوا

طرز تهیه ی باقلوا


می‌توان باقلوا را پسته ای، بادامی یا گردویی تهیه کرد. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,باقلوای استانبولی,باقلوای یزدی,باقلوا قزوین,باقلوا قزوینی,باقلوا ایرانی,باقلوا استانبولی,باقلوا با خمیر فیلو,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی مواد لازم برای تهیه شیرینی باقلوا شکر 280 گرم آرد گندم 250 گرم شیر 100گرم پودر بادام 120 گرم روغن مایع 100 گرم گلاب 150 گرم تخم مرغ سه عدد زرده وانیل یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری پودر هل یک قاشق مربا خوری با این مقدار مواد لازم به اندازه 60 تکه ”‌باقلوا“خواهیم داشت. وردنه برای باز کردن خمیر و گاز فردار، 120 گرم بادام آسیاب شده (یا پسته یا گردو) باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] جمعاً 280 گرم شکر نیاز می‌باشد. یک لیوان شکر معادل 200 گرم برای شربت باقلوا و 60 گرم شکر حدود چهار قاشق غذاخوری برای وسط باقلوا و یک قاشق شکر (20 گرم) برای روی باقلوا، جمعاً 150 گرم یا یک پیمانه گلاب نیاز می‌باشد. 130 گرم برای شربت باقلوا و یک قاشق غذاخوری برای روی خمیر باقلوا باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] یک چهارم قاشق چای خوری وانیل، نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] یک قاشق مرباخوری پودر هل، صد گرم شیر(معادل نصف پیمانه) باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] صد گرم روغن مایع (حدود یک فنجان یا صف پیمانه)، 250 گرم آرد گندم حدود 12 قاشق غذاخوری سرپر (معادل دو پیمانه) باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] سه عدد زرده تخم مرغ باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] روش تهیه شیرینی باقلوا روش تهیه خمیر باقلوا: دو عدد زرده تخم مرغ، صد گرم شیر، چهل گرم روغن مایع (دو قاشق غذاخوری)، نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آرد را کم کم اضافه می‌کنیم باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] بعد از آنکه مایه کمی سفت شد، آن را با قاشق هم می‌زنیم و دوباره آرد اضافه کرده و با دست ورز می‌دهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و کمی حالت روغنی پیدا کند. سپس حداقل برای 2 الی 3 ساعت آن را در یک کیسه نایلون گذاشته تا بماند. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] 120 گرم بادام آسیاب شده (یا گردو یا پسته)، شصت گرم شکر و یک قاشق مرباخوری پودر هل را با هم مخلوط می‌کنیم. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] روی یک تخته کمی آرد پاشیده، خمیر را روی آن می‌گذاریم و آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را با وردنه باز می‌کنیم. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] سینی با لبه یک سانتیمتری را برداشته، ته آن را کمی چرب می‌کنیم. یک لایه از خمیر را ته سینی انداخته، با قلمو کمی گلاب روی خمیر می‌مالیم و بعد مخلوط پودر بادام روی آن می‌ریزیم و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا 4 لایه خمیر و 3 لایه پودر بادام روی هم قرار گیرد. لایه‌ها را با دست کمی فشار می‌دهیم تا کمی فشرده شود. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] یک قاشق روغن روی خمیر آخر مالیده، آن را به صورت لوزی برش می‌دهیم سپس بقیه روغن (50 گرم روغن مایع) را با قلمو روی آن می‌مالیم. یک زرده تخم مرغ، کمی زعفران آب کرده و یک قاشق پودر شکر را مخلوط کرده، روی آن می‌مالیم و بعد کمی مخلوط پودر بادام روی لوزی‌ها می‌ریزیم تا باقلوا برای پخت آماده شود. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] سینی باقلوا را ابتدا در طبقه پایین فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد (تقریباً متوسط) برای مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم و بعد 10 دقیقه با همان حرارت در طبقه بالای فر قرار می‌دهیم. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] برای تهیه شربت باقلوا 200 گرم شکر و 130 گرم گلاب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. سپس باقلواهای پخته شده را از فر بیرون آورده تا کمی سرد شود بعد شربت داغ را روی آن ریخته تا باقلوا آماده پذیرایی شود.




تعداد بازدید از این مطلب: 1051


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* راهنمای کلی و مفید برای خرید لپ تاپ * راههاهی جلوگیری از خشکی دهان * کسانی که زیاد آرایش میکنند چه ویژگی شخصیتی دارند؟ * طرز تهیه لازانیا ونکاتی برای پخت آن * سرپيچى از اهل بيت عليهم السلام‏ * آیا میدانید؟ * طرز تهیه عدس پلو مجلسی * شیشه در مریخ! * دستگاه بستنی ساز رولی * دانه ی کینوا و خواص آن * حکایتی از اثر دیانت وامانت * ده علت خستگی و راه مقابله با آن * کباب لقمه لبنانی * نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر * اس ام اس عاشقانه (2) * رونمایی ناسا از روبات میمون نما * فوايد مصرف لبنیات * 22 حدیث نورانی در فضیلت کربلا و زیارت قبر امام حسین علیه السلام * طرز تهیه موس نارگیلی یک دسر مقوی * طرز تهیه ته چين مرغ * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * نحوه تمیز کردن لوسترهای کریستالی * جملات عاشقانه زیبا * قرص سیر چه تاثیری بر فشار خون دارد؟ * لطفا آلبالو بخورید! * ۵ قانون طلایی ضد پیری پوست * عسل، طول عمر را زیاد می‌کند * نقش مردان در درمان افسردگی پس از زایمان زنان * ترافل خرما * چه نوع عینک آفتابی ای برای کودکانمان بخریم؟ * اس ام اس خنده دار (2) * خواص توت * جملات زیبا و دلنشین * قفل کردن مرورگر کروم * تخمه‌ی کدو * ضربان قلب در ورزشکاران * بلند ترین بادگیر جهان * شهادت امام جعفرصادق علیه السلام * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * قرآن و زبان‏ * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * گیاهان رقیق کننده ی خون * خواص کاکائو - خواص درمانی کاکائو * اس ام اس شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها * اس ام اس چهارشنبه سوری * ریزه کاری های انجماد * طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار * مراسم بله برون * هفت روش برای جلوگیری از هک شدن * دلایل دروغگویی کودکان * تخم کتان * جملات زیبا و آموزنده از بزرگان جهان(1) * پیشگیری سرطان پروستات با گوجه فرنگی * امگا3 و تاثیرآن بر چشم * خواص تخمه كدو * طرز تهیه نان پنجره ای * خارمریم گیاه صد در صد کبدی * با نور خورشید لاغر شوید! * آیس رولی بستنی هزار مزه * پرکاری تیروئید * مخفی کردن آی دی های آفلاین در یاهو مسنجر * جملات عاشقانه و احساسی(1) * درمان گیاهی بیماری پروستات * چه چیزهایی حافظه اندروید را اشغال می کنند؟ * سالاد پاستا یونانی * یک شاخه رزماری یک دنیا خاصیت * تسکین میگرن با استفاده از مرزنجوش * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * معرفی هادرد دیسک 4 ترابایتی * اسامی قرآن در قرآن و احادیث نبوی