>> >> >> طرز تهیه ی باقلوا

طرز تهیه ی باقلوا

طرز تهیه ی باقلوا


می‌توان باقلوا را پسته ای، بادامی یا گردویی تهیه کرد. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,باقلوای استانبولی,باقلوای یزدی,باقلوا قزوین,باقلوا قزوینی,باقلوا ایرانی,باقلوا استانبولی,باقلوا با خمیر فیلو,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی مواد لازم برای تهیه شیرینی باقلوا شکر 280 گرم آرد گندم 250 گرم شیر 100گرم پودر بادام 120 گرم روغن مایع 100 گرم گلاب 150 گرم تخم مرغ سه عدد زرده وانیل یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری پودر هل یک قاشق مربا خوری با این مقدار مواد لازم به اندازه 60 تکه ”‌باقلوا“خواهیم داشت. وردنه برای باز کردن خمیر و گاز فردار، 120 گرم بادام آسیاب شده (یا پسته یا گردو) باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] جمعاً 280 گرم شکر نیاز می‌باشد. یک لیوان شکر معادل 200 گرم برای شربت باقلوا و 60 گرم شکر حدود چهار قاشق غذاخوری برای وسط باقلوا و یک قاشق شکر (20 گرم) برای روی باقلوا، جمعاً 150 گرم یا یک پیمانه گلاب نیاز می‌باشد. 130 گرم برای شربت باقلوا و یک قاشق غذاخوری برای روی خمیر باقلوا باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] یک چهارم قاشق چای خوری وانیل، نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] یک قاشق مرباخوری پودر هل، صد گرم شیر(معادل نصف پیمانه) باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] صد گرم روغن مایع (حدود یک فنجان یا صف پیمانه)، 250 گرم آرد گندم حدود 12 قاشق غذاخوری سرپر (معادل دو پیمانه) باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] سه عدد زرده تخم مرغ باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] روش تهیه شیرینی باقلوا روش تهیه خمیر باقلوا: دو عدد زرده تخم مرغ، صد گرم شیر، چهل گرم روغن مایع (دو قاشق غذاخوری)، نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آرد را کم کم اضافه می‌کنیم باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] بعد از آنکه مایه کمی سفت شد، آن را با قاشق هم می‌زنیم و دوباره آرد اضافه کرده و با دست ورز می‌دهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و کمی حالت روغنی پیدا کند. سپس حداقل برای 2 الی 3 ساعت آن را در یک کیسه نایلون گذاشته تا بماند. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] 120 گرم بادام آسیاب شده (یا گردو یا پسته)، شصت گرم شکر و یک قاشق مرباخوری پودر هل را با هم مخلوط می‌کنیم. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] روی یک تخته کمی آرد پاشیده، خمیر را روی آن می‌گذاریم و آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را با وردنه باز می‌کنیم. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] سینی با لبه یک سانتیمتری را برداشته، ته آن را کمی چرب می‌کنیم. یک لایه از خمیر را ته سینی انداخته، با قلمو کمی گلاب روی خمیر می‌مالیم و بعد مخلوط پودر بادام روی آن می‌ریزیم و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا 4 لایه خمیر و 3 لایه پودر بادام روی هم قرار گیرد. لایه‌ها را با دست کمی فشار می‌دهیم تا کمی فشرده شود. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] یک قاشق روغن روی خمیر آخر مالیده، آن را به صورت لوزی برش می‌دهیم سپس بقیه روغن (50 گرم روغن مایع) را با قلمو روی آن می‌مالیم. یک زرده تخم مرغ، کمی زعفران آب کرده و یک قاشق پودر شکر را مخلوط کرده، روی آن می‌مالیم و بعد کمی مخلوط پودر بادام روی لوزی‌ها می‌ریزیم تا باقلوا برای پخت آماده شود. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] سینی باقلوا را ابتدا در طبقه پایین فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد (تقریباً متوسط) برای مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم و بعد 10 دقیقه با همان حرارت در طبقه بالای فر قرار می‌دهیم. باقلوا,باقلوا ترکی,باقلوا با خمیر یوفکا,[categoriy] برای تهیه شربت باقلوا 200 گرم شکر و 130 گرم گلاب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. سپس باقلواهای پخته شده را از فر بیرون آورده تا کمی سرد شود بعد شربت داغ را روی آن ریخته تا باقلوا آماده پذیرایی شود.




تعداد بازدید از این مطلب: 927


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* زیارت حضرت رسول (ص)در روز شنبه * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد * خواص كشمش * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * نوشیدنی سالم مخصوص تابستان * طرز تهیه ی پیتزا مخلوط * سندرم پای بیقرار چیست؟ * سنجش اکسیژن با نانو حسگر گازی * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * گوشت چرخ کرده را در فریزر نگذارید! * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * گام به گام: آموزش نصب و استفاده از وایبر روی گوشی * آیا میدانید؟ * آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی * اس ام اس روز مادر * متن های عاشقانه غمگین * گل گاوزبان * دسر ماست و لبو * جراحی زیبایی بینی و هر آنچه باید بدانیم * ارواح انسانها بعد از مردن به کجا می روند و چه حالی دارند؟ * خواص سویا * بوپرنورفین * تست شناخت شخصیت کودک * چرا چربی های دور شکم شما آب نمی شوند؟ * ضربان قلب در ورزشکاران * زود رنجی و درمان آن * پیشگیری سرطان پروستات با گوجه فرنگی * سخنان دکتر شریعتی (1) * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * خواص بادمجان * طرز تهیه بستنی رولی * موزه فرش ایران * خواص شاهدانه * 6 دلیل خوب برای خوردن بیشتر پرتقال * اکلیل کوهی یا رز ماری * دستگاه بستنی ساز کاردکی * چای سبز * کاهش وزن با نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی * چگونه ریموت کنترل ها را تمیز کنیم؟ * نشانه‌های فساد ماست چیست؟ * مصرف کپسول امگا 3 می تواند خطرناک باشد * جملات عاشقانه و احساسی(1) * کباب چیکن ساتای * چگونه بخوابم؟ * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * سه ‌اصل سلامت روان * فواید دوچرخه سواری * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * چه چیزهایی در مایکروفر قرار ندهیم؟ * آب هندوانه با طعم ليمو * ۱۴ دانستنی جالب در مورد اینترنت * باورهاي درست و اشتباه در مورد مراقبت از پوست * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * راههای شخصیت شناسی نامزد * بهترین روش نگهداری خوراکی ها * فلفل قرمز و کاهش وزن * کباب گوشت با ریواس * خواص بستنی * EJECT کردن حرفه ای فلش مموری * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک(2) * متون کوتاه و آموزنده * خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میبخشد * استفاده از گوش پاک کن ممنوع! * طرز تهیه کوکوی ورمیشل * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * درمان گیاهی بیماری پروستات * طرز تهیه ی باقلوا * خواص درمانی زنجبیل