خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی بستنی و شیرینی طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز

طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز
طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز

شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد . مواد لازم شیرینی کره ای : کره ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۱ لیوان آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد مواد روی شیرینی : زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۱ قاشق چایخوری شیر ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه شیرینی کره ای برای نوروز : در ابتدا کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود ۱۵ دقیقه کافیست . سپس با پودر قند مخلوط میکنیم تا کرمی پف دار شود . پودر قند,کره حال زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنم و به خوبی هم میزنیم . حال ارد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانیکه که خمیر تقریبا به دست نچسبد اگر خیلی خیلی کم چسبندگی داشت اشکال ندارد حواستون باشد که زیاد ارد اضافه نکنید که باعث شکنندگی خمیر میشود . بهتر است خمیر را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بهتر خودشو بگیره فقط خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و درش را ببندید تا بوی یخچال را بخود نگیرد حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و قالب بزنید . برای این شیرینی اگر از قالب سوراخ دار استفاده کنید بهتر است بعد از قالب زدن با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید . و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود . شیرینی شما آماده هست بفرمایید نوش جان

تعداد بازدید از این صفحه : 963 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی رول بستنی چیست آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند شکلات اسنیکرز (Snickers) ارزش غذایی بستنی دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن فوائد بستنی - خواص بستنی خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی سس شکلات هرشیز

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی