>> >> >> طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ


مواد لازم برای طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ (برای 3 نفر): برنج ۲ پیمانه مرغ ۲۵۰ گرم اسفناج نیم کیلو آلو بدون هسته یا برگه قیسی ۱ لیوان پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ماست سفت ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن حیوانی در صورت تمایل مراحل طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ: ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید . ـ اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید . ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید . ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن شود چون بعضی از برگه ها در سطح شان شن ریزه وجود دارد . ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ـ کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .




تعداد بازدید از این مطلب: 802


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* جوانه‌ی گندم * کاخ سعد آباد - تهران * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * فرستادن اس ام اس بدون افتادن شماره. * جوک و اس ام اس های خنده دار فروردین 94 * خواص بادام زميني * خواص گلابی * فشار خون بالا,علل و عوامل خطر * خواص قارچ * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * بقعه های اردبیل * رولت ژله رنگین کمان * خواص و مضرات آبغوره * طرز تهیه تاگوی میگو * جوک های جدید و خنده دار بسیار خفن و شاد * باقالا و خواص آن * راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن * تشنج در کودکان و نکاتی برای کاهش تشنج * خواص آناناس * شعور و نطق موجودات‏ * دانستني هایی درباره لوازم آرايشی که باید بدانید * خواص تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه * دل نوشته های زیبا و تکان دهنده * طرز تهیه پیتزا سیسیلی * چهل حدیث در مورد حجاب زن و مرد * 10 خاصیت چای بابونه * چگونه عمر ماشین لباس شویی را زیاد کنیم * سخنان زیبا و آموزنده الهی قمشه ای * ترجمه قرآن و حدیث؛ چالش های پیش رو * طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد * دستگاه بستنی ساز * چگونه از ایجاد کک و مک جلوگیری کنیم؟ * اس ام اس عاشقانه تبریک نوروز * یک تقویت کننده عالی برای ابروهای تان درست کنید * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان * طرز تهیه چای وانیلی با یخ * با این ترفند کارت گرافیک رایانه‌تان را تقویت کنید! * مطالب پر از احساس * سالاد ماکارانی ژله ای * خواص ویتامین H * جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره * عظمت شب قدر * کرفس چه ویتامین هایی دارد * طرز تهیه سوپ سبزیجات * چه چیزهایی حافظه اندروید را اشغال می کنند؟ * طرز تهیه ته چين مرغ * طرز تهیه پیتزا رولی * ۱۵درمان خانگی برای آفتاب سوختگی * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * مکمل‌های ورزشی عامل سرطان در مردان است * طرز تهیه خورش فسنجان * طرز تهیه کباب چوبی * 6 دلیل خوب برای خوردن بیشتر پرتقال * دل نوشته های زیبا * راز های روان شناسی در مورد آقایان… * طرز تهیه سالاد لوبیا سفید * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * توصیه هایی برای افراد مبتلا به دیابت * بازار اردبیل * آفت و مهمترین علل آن * زردچوبه و خواص آن * EJECT کردن حرفه ای فلش مموری * خواص خرمالو * دانه ی کینوا و خواص آن * خصوصیات بستنی خوب * سریع ترین راه برای تسکین دندان دردچیست؟ * دلیل عصبانیت زیاد شما چیست؟ * طرز تهیه بستنی میوه با روکش شکلاتی * سیر و درمان آرتروز و رماتیسم