>> >> >> طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ


مواد لازم برای طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ (برای 3 نفر): برنج ۲ پیمانه مرغ ۲۵۰ گرم اسفناج نیم کیلو آلو بدون هسته یا برگه قیسی ۱ لیوان پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ماست سفت ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن حیوانی در صورت تمایل مراحل طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ: ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید . ـ اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید . ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید . ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن شود چون بعضی از برگه ها در سطح شان شن ریزه وجود دارد . ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ـ کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .




تعداد بازدید از این مطلب: 906


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* یاس کبود (شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام) * دستور تهیه نازخاتون از غذاهای محلی ایران * راههاهی جلوگیری از خشکی دهان * خواص قارچ * دانه ی کینوا و خواص آن * طرز تهیه ی پیتزا مخلوط * سریع ترین راه برای تسکین دندان دردچیست؟ * خواص دمنوش گل پنیرک * چگونه گوشی‌هوشمند به آب افتاده خود را نجات دهیم؟ * آنچه در باره آدامس باید بدانید * 9 روش برای کاهش کلسترول * داستانی از بهلول * خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی * شیرموز شکلاتی * پلاستو فوم چیست؟ - ویژگیهای پلاستو فوم * بلند ترین بادگیر جهان * علل افسردگی و درمان آن * یک برنامه غارنوردی برای مسافران خوزستان * تنبلی چشم و راهای درمان آن * مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند * دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن * خواص انار * زیردریایی شیک شرکت فراری به شکل خودرو سواری * طرز تهیه پودینگ گلاب * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * 10 خاصیت چای بابونه * دستگاه بستنی ساز سنگ سرد * شکلات TWIX * سرپيچى از اهل بيت عليهم السلام‏ * اس ام اس خنده دار(3) * خواص تمشک و فواید فوق العاده آن * زردچوبه و خواص آن * علامت های افسردگی کودکان * طرز تهیه دلمه برگ مو * طرز تهیه دمی گوجه * فواید دوچرخه سواری * اس ام اس خنده دار(5) * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * طرز تهیه آب انگور و هویج * اینترنت مارکتینگ * طرز تهیه چای وانیلی با یخ * دردهای قفسه سینه نشانه ی چه بیماری است * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * این ریمل ها را نخرید * پاک کردن جای انگشت از روی ظروف استیل * صفحه کلید و ماوس Wireless چگونه کار می کند؟ * خواص عرق آویشن * آن كيست كه بر من مسلط شود؟ * طرز تهیه دلمه ی قارچ با مرغ * جملاتی را که نباید به کودک گفت * خواص چای ترش * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)2 * سینی نشا * کباب گوشت با ریواس * خواص گل سرخ، * پیام های بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوانزا * خواص پسته * معرفی هادرد دیسک 4 ترابایتی * با هم بخندیم * پرکاری تیروئید * قفل کردن مرورگر کروم * طرز تهیه سالاد شیرازی * طرز تهیه ماهى و سبزيجات در فر برای شب عید * طرز تهیه رولت ساده * رونمایی ناسا از روبات میمون نما * اعمال شب آخر ماه رمضان * ازدواج امیر المؤمنین(ع) با فاطمه(س) * خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میبخشد * دسر ویکتوریا * جوک و اس ام اس های خنده دار فروردین 94