خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی طرز تهیه بوقلمون درسته در فر

طرز تهیه بوقلمون درسته در فر
طرز تهیه بوقلمون درسته در فر

طرز تهیه مرحله 1 گردن و هر چیزی که داخل شکم بوقلمون هست را خارج می کنیم . نمک را در آب سرد داخل یک قابلمه بزرگ حل می کنیم و بوقلمون را داخل آن گذاشته و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم . آب نمک کمک می کند بوقلمون شما رطوبت بیشتری داشته باشد و با کمترین زحمت به آن طعم مناسب بدهید. بعد از 4 ساعت بوقلمون را از آب نمک خارج کرده و آن را با استفاد از حوله کاغذی کاملا خشک می کنیم و بوقلمون را داخل یک ظرف بدون هیچ پوششی داخل یخچال قرار می دهیم به مدت 8 ساعت و یا یک شب مرحله 2 فر را از قبل روشن کرده با 400 درجه سانتی گراد. قبل از قرار دادن سبزیجات داخل شکم بوقلمون را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و یک سوم از پیاز، هویج ، کرفس ، سیر ، آویشن و جعفری را همراه با 1 قاشق غذاخوری کره داخل شکم بوقلمون قرار می دهیم. سپس با نخ مخصوص مانند شکل پاهای بوقلمون را می بندیم مرحله 3 روی بوقلمون را با روغن زیتون و کره خوب چرب می کنیم . سپس روی آن نمک و فلفل سیاه می پاشیم. در یک تابه روغن زیتون ریخته و می گذاریم تا گرم شود سپس باقی سبزیجات را داخل آن تفت می دهیم و سپس به آنها یک فنجان آب اضافه می کنیم بجوش که آمد آن را داخل سینی فر می ریزیم و توری را روی آن قرار می دهیم . دقت داشته باشید که در مرحله اول پخت سینه مرغ به سمت پایین باید باشد یعنی تا 45 دقیقه اول مرحله 4 بعد از 45 دقیقه بوقلمون را از فر خارج کرده فراموش نکنید در فر را ببندید و از آب سبزیجات روی تمام بوقلمون بریزید وبه مدت 15 دقیقه دوباره داخل فر قرار دهید . اگه در طول پخت مایع زیادی در سینی وجود نداشت ½ فنجان آب دوباره اضافه کنید مرحله 5 بعد از 15 دقیقه دوباره تابه را از فر خارج کرده و از آب سبزیجات روی تمام سطح بوقلمون بریزید و آن را برگردانید و دوباره درحدود 45 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید . می توانید از دماسنج مخصوص استفاده کنید اگر دمای داخل گوشت به 170-175 درجه رسیده باشد بوقلمون ما آماده است مرحله 6 بعد از پخت آن را از فر خارج کرده وسس بافی مانده در ته سینی فر را داخل شکم بوقلموت بریزید بعد از صاف کردن. به مدت حداقل 20 دقیقه به آن استراحت بدهید، زیرا این کار باعث می شود آب گوشت شما در تمام قسمت های بوقلمون کامل تقسیم شود. سپس بوقلمون را برش دهید که آموزش تصویری آن در قسمت فوت وفن آشپزی آموزش داده شده است نوش جان

تعداد بازدید از این صفحه : 965 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی