>> >> >> خورش آلو و اسفناج

خورش آلو و اسفناج

خورش آلو و اسفناج


مواد لازم : گوشت گوسفند نیم کیلو اسفناج یک کیلو آلو برقانی 150 گرم پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه : گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم. سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم . اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم . بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد. نکات تغذیه ای : ۱- اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد. ۲- اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی - عروقی می شوند. ۳- مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است. ۴- اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد. ۵- نکته مهم در پختن اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است. چهارگروه از افراد بایستی از مصرف اسفناج خود داری کنند: ۱- مبتلا یان به بیماری کبد ۲- کسانی که درد مفاصل و روماتیسم دارند ۳- کسانی که سنگ کلیه دارند ۴- مبتلایان به ورم معده یا روده




تعداد بازدید از این مطلب: 918


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* مقايسه خورشيد و زمين‏ * چگونه به فتوشاپ فونت اضافه کنیم * پانچ آناناس و لیمو * طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * تشنج در کودکان و نکاتی برای کاهش تشنج * هنر فهميدن * آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی پیازچه * قفل کردن مرورگر کروم * خواص تخمه آفتابگردان * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان * خواص شکلات سیاه * جملات زیبا برای تبریک نوروز 94 * شاد هستيد يا غمگين؟ * خواص میوه دراگون - میوه دراگون در بستنی هزارمزه * یاس کبود (شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام) * سرپيچى از اهل بيت عليهم السلام‏ * راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن * سنجش اکسیژن با نانو حسگر گازی * چه عواملی باعث سخت‌دلی می‌شود * توصیه هایی برای کاهش تماس با امواج موبایل * خواص لیمو شیرین * طرز تهیه پیتزا سیسیلی * آشنایی با خواص و مضرات دارچین * چطور از زخم محل جراحی مراقبت کنیم؟ * خواص سیب * زنان ورزشکار و تغذیه ی مناست * طرز تهیه مربای توت فرنگی * در مورد trello * از هندوانه چه می دانید؟ * شامی کباب سبزیجات * قدیمی ترین میدان ساعت شهری در ایران * طرز تهیه ی استیک مرغ با قارچ * شیرموز شکلاتی * مواد مضر برای کسانیکه اگزما دارند * جاذبه های گردشگری استان خوزستان * دسر مدرن کرم مارس * اس ام اس خنده دار(3) * متون کوتاه و آموزنده * سیر و درمان آرتروز و رماتیسم * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * دستگاه بستنی ساز * میوه های مفید برای سلامت کبد و کلیه ها * لاک زدن و بروز سرطان * باقالا و خواص آن * طرز تهیه جواهر پلو * بیماری کبد چرب * شیرینی آردی برای نوروز * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم * حکایتی از اثر دیانت وامانت * ۱۵درمان خانگی برای آفتاب سوختگی * طرز تهیه ی شنیسل مرغ * ده بستنی معروف دنیا * طرز تهیه کوکوی بادمجان * اسباب‌کشی از هارد قدیم به هارد جدید * اس ام اس طنز تبریک نوروز 94 * کدئین * پاک کردن جای انگشت از روی ظروف استیل * کرفس چه ویتامین هایی دارد * پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان * هر آنچه که باید در مورد دیابت بدانیم * بوستان بانوان نرگس * خارمریم گیاه صد در صد کبدی * مورد داشتیم که ... * طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی فوری * فشار خون بالا و سکته ی مغزی * تنبلی چشم و راهای درمان آن * طرز تهیه ی سوپ ماست * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله