>> >> >> خورش آلو و اسفناج

خورش آلو و اسفناج

خورش آلو و اسفناج


مواد لازم : گوشت گوسفند نیم کیلو اسفناج یک کیلو آلو برقانی 150 گرم پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه : گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم. سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم . اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم . بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد. نکات تغذیه ای : ۱- اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد. ۲- اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی - عروقی می شوند. ۳- مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است. ۴- اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد. ۵- نکته مهم در پختن اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است. چهارگروه از افراد بایستی از مصرف اسفناج خود داری کنند: ۱- مبتلا یان به بیماری کبد ۲- کسانی که درد مفاصل و روماتیسم دارند ۳- کسانی که سنگ کلیه دارند ۴- مبتلایان به ورم معده یا روده




تعداد بازدید از این مطلب: 837


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* نکاتی که به کودکان برای ایمنی بیشتر باید یاد داد * کشف شب‌پره‌­ای 100 میلیون ساله * خواص و مضرات تخم مرغ * دل نوشته های زیبا و تکان دهنده * فواید و مضرات استفاده از اینترنت * شیرنی رزت دارچینی * خواص تغذیه ای توت فرنگی * سخنان شیهد مطهری * خواص ذرت * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * خورش قارچ و تخم مرغ * طرز تهیه کباب چوبی * گام به گام: آموزش نصب و استفاده از وایبر روی گوشی * چگونه گوشی‌هوشمند به آب افتاده خود را نجات دهیم؟ * اعمال و دعاهای روزهای ماه رمضان * اس ام اس چهار شنبه سوری (1) * طرز تهیه شامی رودباری * فضیلت قرائت سوره های قرآن * جوان خائف و مرد عابد * قرآن و زبان‏ * دستور تهیه نازخاتون از غذاهای محلی ایران * اثرات ام اس بر بینایی * تست سنجش عاطفه مخصوص شما منوی هیجانات * راز جوانی در ترکیب عسل و دارچین * طرز تهیه دسر سه رنگ توت فرنگي * جراحی زیبایی بینی و هر آنچه باید بدانیم * سوفله آناناس دسری ساده و خوشمزه * روغن کرچک برای تسکین آرتروز * پیشگیری از سرطان؛ اصول و شیوه های کلی * در مورد trello * بستنی رولی - بستنی تایلندی * موزه مردم‌شناسی اردبیل؛ دریای فرهنگ و هنر ایرانی * 15 روش شگفت انگیز جو برای مراقبت از پوست، مو * آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ * انبه و تقویت چشم و پوست * سندرم پای بیقرار چیست؟ * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * سرپيچى از اهل بيت عليهم السلام‏ * یک شاخه رزماری یک دنیا خاصیت * بستنی کاردکی و ماشمالو * دسر ماست و لبو * خورشت گوشت * 5 کاری که نباید با گوش ها کرد * آلفنتانیل * طرز تهیه کیک چوبی شکلاتی برای نوروز * آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی پیازچه * تنبلی چشم و راهای درمان آن * 9 روش برای کاهش کلسترول * خواص درمانی زنجبیل * علائم هشدار دهنده ی تومور مغزی * با این ترفند کارت گرافیک رایانه‌تان را تقویت کنید! * خواص شاهی * شیرینی عسل و بادام * خواص توت خشک * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * فشار خون بالا,علل و عوامل خطر * مشکلات اینترنت اکسپلورر 9 چیست؟ * طرز تهیه اسموتی زرشک با انار * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * متن های زیبا و فوق العاده (1) * آموزش چک کردن ایمیلهای yahoo با OutLook * دسر برنج و نارگیل * دستگاه بستنی ساز کاردکی * چگونه بخوابم؟ * مطالب پر از احساس * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * خواص درمانی گوجه‌ سبز * شکلات TWIX * طرز تهیه ی استیک مرغ با قارچ * فرق دست نویسی و تایپ در اطفال