>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز پخت خورش کرفس

طرز پخت خورش کرفس

طرز پخت خورش کرفس


مواد لازم برای تهیه خورش کرفس:

کرفس اگر کوچک بود 2عدد 

گوشت سردست يا ران بره، ترجيحا ماهيچه 500 گرم

پياز 1 عدد

ليمو عماني 2 تا 3 عدد

زردچوبه نيم قاشق چاي خوري

نمک 1 قاشق چاي خوري

روغن به مقدار کافي 

آب سرد 3 ليوان

طرز تهيه خورش کرفس:

ساقه هاي کرفس را از هم جدا کنيد و خوب بشوييد سپس ساقه هاي کرفس را به اندازه هاي دو سانتيمتري خورد کنيد برگ هاي کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خورد کنيد. گوشت را به اندازه هاي خورشتي قطعه قطعه کنيد. پياز را هم براي پياز داغ گرفتن خورد کنيد.

مقداري روغن را در قابلمه بريزيد و روي آتش بگذاريد و پياز را در آن با حرارت ملايم سرخ کنيد. پس از سرخ شدن پياز گوشت را روي پياز بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و چند دقيقه اي با افزودن نيم قاشق چاي خوري زردچوبه سرخ کنيد. سپس کرفس ها را روي گوشت بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و تقريبا 10 دقيقه با گوشت سرخ کنيد در تمام مدت آنرا هم بزنيد تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود.

پس از سرخ شدن سه ليوان آب سرد روي آن بريزيد ليمو عماني ها را با يک ضربه دست بشکنيد بدون اينکه آنرا از هم جدا يا خورد کنيد، داخل قابلمه بيندازيد سر قابلمه را ببنديد و شعله را کم کنيد، حرارت را چنان تنظيم کنيد که گوشت بسيار بسيار آرام بجوشد.

دقت کنيد هميشه وقتي مي خواهيد خورشت درست کنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار کم طبخ کنيد گرچه مدت طبخ کمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه کار بسيار بهتر خواهد شد. مدت طبخ بستگي به گوشت شما دارد به همين خاطر پس از تقريبا 45 دقيقه گوشت را با چنگال امتحان کنيد اگر خوب پخته شده نمک به آن بيفزايد و بگذاريد چند دقيقه اي بجوشد. خورشت کرفس را با چلو سفيد سرو کنيد. 





تعداد بازدید از این مطلب: 811


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* دل نوشته (1) * از عجايبى كه ديده‏ اى برايم بازگو كن‏ * علامت های افسردگی کودکان * سوپ قارچ با مرغ و جو * ده بستنی معروف دنیا * تاثیر ماهی بر افسردگی * امگا3 و تاثیرآن بر چشم * خواص سویا * بستنی و عدم ناباروری * نوشیدن آب یخ باعث خستگی می‌شود * مشکلات اینترنت اکسپلورر 9 چیست؟ * عواملی که سبب ریزش مو می‌شود/ شانه‌های مناسب برای مو * انواع خال و درمان آن * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * خواص ریحان * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * ریزه کاری های انجماد * طرز تهیه شنیسل روسی * خلاصه ی زندگی حضرت محمد (ص) * طراحی و ساخت اسکنر فشار کف پا * 22 حدیث نورانی در فضیلت کربلا و زیارت قبر امام حسین علیه السلام * سوفله آناناس دسری ساده و خوشمزه * خواص فوق العاده گوشت بوقلمون * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * اس ام اس چهار شنبه سوری (1) * شامپوی تریاک و ادکلن افیونی در بازار * تهیه ی شیرینی تر در کمترین زمان * گام به گام: آموزش نصب و استفاده از وایبر روی گوشی * 15 روش شگفت انگیز جو برای مراقبت از پوست، مو * چند نکته ی مهم در مورد سلامت مردان * اعمال روز پنج شنبه * دستگاه بستنی ساز سنگ سرد * کباب گوشت با ریواس * خواص تخمه آفتابگردان * طرز تهیه شیرینی پنج طعم کره ای * طرز تهیه موس نارگیلی یک دسر مقوی * گیاه کاسنی * خواص تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه * فيض من عام است و فضل من عميم‏ * ده دلیل برتری اندروید بر iOS * قیمت دستگاه بستنی ساز - فروش دستگاه بستنی ساز * اسباب‌کشی از هارد قدیم به هارد جدید * مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد * طرز تهیه شیرینی مشهدی * دستگاه های صنعتی در حوزه مواد غذایی * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * خواص گوجه فرنگی * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز * 16 ترفند برای حداكثر استفاده از باتری لپ تاپ ! * خاکشیر * اعمال شب های قدر * اس ام اس خنده دار(4) * خواص دوغ و کفیر * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * بهترین لاغر کننده های دنیا * 10 برنامه‏ هاى اصيل اسلام در مسئله ازدواج‏ * خواص آلبالو * لیموناد تمشکی * یاس کبود (شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام) * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * ۷ مرحله بالا بردن امنیت شبکه‌های Wi – Fi * چه چیزهایی حافظه اندروید را اشغال می کنند؟ * چند روش برای تازه ماندن و ماندگاری بیشتر بعضی سبزیجات * اشعار سیمین بهبهانی(1) * آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ * با اصول اولیه رنگ کردن مو آشنا شوید * طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ * مکان های دیدنی تهران * آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی پیازچه