>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز پخت خورش کرفس

طرز پخت خورش کرفس

طرز پخت خورش کرفس


مواد لازم برای تهیه خورش کرفس:

کرفس اگر کوچک بود 2عدد 

گوشت سردست يا ران بره، ترجيحا ماهيچه 500 گرم

پياز 1 عدد

ليمو عماني 2 تا 3 عدد

زردچوبه نيم قاشق چاي خوري

نمک 1 قاشق چاي خوري

روغن به مقدار کافي 

آب سرد 3 ليوان

طرز تهيه خورش کرفس:

ساقه هاي کرفس را از هم جدا کنيد و خوب بشوييد سپس ساقه هاي کرفس را به اندازه هاي دو سانتيمتري خورد کنيد برگ هاي کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خورد کنيد. گوشت را به اندازه هاي خورشتي قطعه قطعه کنيد. پياز را هم براي پياز داغ گرفتن خورد کنيد.

مقداري روغن را در قابلمه بريزيد و روي آتش بگذاريد و پياز را در آن با حرارت ملايم سرخ کنيد. پس از سرخ شدن پياز گوشت را روي پياز بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و چند دقيقه اي با افزودن نيم قاشق چاي خوري زردچوبه سرخ کنيد. سپس کرفس ها را روي گوشت بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و تقريبا 10 دقيقه با گوشت سرخ کنيد در تمام مدت آنرا هم بزنيد تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود.

پس از سرخ شدن سه ليوان آب سرد روي آن بريزيد ليمو عماني ها را با يک ضربه دست بشکنيد بدون اينکه آنرا از هم جدا يا خورد کنيد، داخل قابلمه بيندازيد سر قابلمه را ببنديد و شعله را کم کنيد، حرارت را چنان تنظيم کنيد که گوشت بسيار بسيار آرام بجوشد.

دقت کنيد هميشه وقتي مي خواهيد خورشت درست کنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار کم طبخ کنيد گرچه مدت طبخ کمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه کار بسيار بهتر خواهد شد. مدت طبخ بستگي به گوشت شما دارد به همين خاطر پس از تقريبا 45 دقيقه گوشت را با چنگال امتحان کنيد اگر خوب پخته شده نمک به آن بيفزايد و بگذاريد چند دقيقه اي بجوشد. خورشت کرفس را با چلو سفيد سرو کنيد. 





تعداد بازدید از این مطلب: 632


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* امگا3 و تاثیرآن بر چشم * چربی خون و راه های کاهش * طرز تهیه تاگوی میگو * عشق, صبر و گذشت * طرز تهیه جواهر پلو * شعور و نطق موجودات‏ * مورد داشتیم که ... * شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز * چرا چربی های دور شکم شما آب نمی شوند؟ * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * پیام های بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوانزا * طرز تهیه ی استیک مرغ با قارچ * دستگاه بستنی ساز رولی با تاپینگ آیس رولی * قارچ و سلامت استخوانها * طرز تهیه یخمک هندوانه یک دسر تابستانی * هنر فهميدن * پنج نکته که باید درباره اپلیکیشن PHOTOS در آیفون بدانید * ضربان قلب در ورزشکاران * طرز تهیه دسرکیک خرما * مشاجره ی مرد با همسرش * در مورد جوش چه میدانید؟ * اعمال مشترکه ماه شعبان * سوفله آناناس دسری ساده و خوشمزه * دل نوشته های زیبا و تکان دهنده * پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر * جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن * فواید و مضرات استفاده از اینترنت * معرفی جاذبه های گردشگری شهر ری * ارواح انسانها بعد از مردن به کجا می روند و چه حالی دارند؟ * خوراک بلدرچین در فر * آیا خداوند , هرچیزی راکه وجود دارد , آفریده است؟ * اصول مراقبت از پوست بعد از دهه 40 * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * چگونه از دست کمردرد رهایی یابیم؟ * شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم * عمارت مسعودیه * طرز تهیه ماهی شکم پر * سس شکلات هرشیز * مشکلات اینترنت اکسپلورر 9 چیست؟ * دستگاه بستنی ساز * انار، معجزه انار در درمان بیماری‌های التهابی * بوپرنورفین * علائم تومور مغزی * اضافه کردن یادداشت به صفحات وب * شش ویژگی iOS 7 که احتمالا از آن‌ها بی‌خبرید! * جوک و اس ام اس های خنده دار فروردین 94 * انواع خال و درمان آن * فشار خون بالا و سکته ی مغزی * نکاتی برای جوان ماندن پوست * گل گاوزبان * طرز تهیه خمیر پیتزا * نکات بسیار جالب برای گرفتن عکس با موبایل * خواص میوه خربزه یا بطیخ * نشانه های فقر آهن * ســالاد روسـی با ژامبون یک سالاد مجلسی * اعمال شب نوزدهم رمضان * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک * خواص مويز * طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده * اس ام اس خنده دار(3) * خورشت بامیه * شکلات اسنیکرز (Snickers) * راز حفظ زیبایی پوست صورت در سفر * چند نشانه سرطان که جدی گرفته نمیشود * خواص توت خشک * آیا میدانید؟ * داستانی از بهلول * طرز تهیه کباب مرغ یونانی * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله