خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی مرغ سوخاری با چاشنی لیمو چینی

مرغ سوخاری با چاشنی لیمو چینی
مرغ سوخاری با چاشنی لیمو چینی

گوشت سینه مرغ بدون پوست 600 گرم آب لیموترش 0.35 فنجان شکر 2 قاشق سوپخوری سس چینی 1 قاشق مرباخوری آرد ذرت 3 قاشق مرباخوری روغن 2 قاشق مرباخوری آب مرغ 0.25 فنجان طرز تهیه : هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید . آبلیمو ، شکر و سس سویا را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید . آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید . روغن را ماهیتابه گرم کرده و مرغها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی انها گرفته شود . مایتابه را تمیز کنید و چاشنی ای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود . آن را روی مرغها بریزید و سرو نمائید .

تعداد بازدید از این صفحه : 866 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی