خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی بستنی و شیرینی طرزتهیه پای سیب دسر خوشمزه

طرزتهیه پای سیب دسر خوشمزه
طرزتهیه پای سیب دسر خوشمزه

خمیر پای: کره..........400 گرم پودر شکر..........175 گرم تخم مرغ......... 1عدد وانیل..........1/4 قاشق چای خوری آرد.........500 گرم کره را نرم کرده با پودر شکر وانیل و آرد مخلوط کرده.کاملا ورز میدهیم روی خمیر پلاستیک کشیده یک ساعت در یخچال نگه میداریم. مواد لازم برای روی خمیر: سیب زرد ......... 500 گرم شکر........ 3 قاشق غذا خوری دارچین ........ 2 قاشق مربا خوری کره .........100 گرم نشاسته ذرت .......... 1 قاشق غذا خوری زرده تخم مرغ ......... 1 عدد شیر .........1 قاشق غذا خوری طرز تهیه: پوست سیبها را کنده به قطر 1 سانت اسلایس میکنیم . کره را به همراه دارچین و شکر در قابلمه رخته و سیبها را اضافه میکنیم در قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب آن کشیده شود. خمیر را کف ظرف مناسب پهن کرده ( به ضخامت نیم سانت ) سپس سیب های سرد شده را روی آن ریخته. نشاسته ذرت را لابلای سیب ها ریخته یک لایه خمیر دیگر روی مواد پهن میکنیم روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کرده و با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر روی پای میمالیم سپس در فر با دمای 180 سانتی گراد میگذاریم تا بپزد. آموزش تهیه پای سیب,دسر پای سیب آموزش تهیه پای سیب,دسر پای سیب آموزش تهیه پای سیب,دسر پای سیب آشپزی ایرانی :منبع

تعداد بازدید از این صفحه : 1083 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی رول بستنی چیست آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند شکلات اسنیکرز (Snickers) ارزش غذایی بستنی دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن فوائد بستنی - خواص بستنی خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی سس شکلات هرشیز

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی