>> >> >> سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی

سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی

سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی


سوفله واژه‌ای فرانسوی به معنای پف کردن و بالا آمدن است. در تهیه سوفله همیشه زرده و سفیده تخم‌مرغ از هم جدا می‌شوند. یکی از دلایل اصلی پف کردن سوفله، جدا هم زدن سفیده تخم‌مرغ است که اگر با کمی نمک همراه باشد پف خوبی به آن می‌دهد. سوفله‌ها را می‌توان به دو صورت هم برای غذا و هم به صورت شیرین به عنوان دسر درست کرد. ما یک دسر متفاوت برای‌تان در نظر گرفته‌ایم. فقط یادتان باشد سوفله را بعد از آماده کردن، سریع سرو کنید چون پف خود را در ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر از دست خواهد داد. معمولا سوفله را در هر ظرفی که درمقابل گرمای فر مقاوم باشد درست می‌کنند و در این نوع سوفله‌ای که دستورش را برای‌تان گذاشته‌ایم، سوفله را در خود پرتقال درست کرده‌ایم، ولی آن را به صورت سنتی در ظرف‌هایی به اسم «رمکین» هم درست می‌کنند. مواد لازم: پرتقال متوسط: چهار عدد آب پرتقال: یک‌دوم پیمانه آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری عسل: یک قاشق غذاخوری شکر: یک‌چهارم پیمانه زرده تخم‌مرغ: دو عدد سفیده تخم‌مرغ: سه عدد رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: ۱- فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سر پرتقال‌ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید. ۲- شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. ۳- زرده تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم‌مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود. ۴- سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم‌کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. ۵- پرتقال‌ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به‌طوری‌که سه‌چهارم پرتقال‌ها را پر کند. ۶- سینی را در فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید.




تعداد بازدید از این مطلب: 876


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* مرغ سوخاری با چاشنی لیمو چینی * آگار آگار چیست؟ * بازار اردبیل * سه ‌اصل سلامت روان * شیرینی عسل و بادام * سخنان شیهد مطهری * طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی * طرز تهیه شامی رودباری * طرز تهیه انجیر عسلی، دسری سریع,ساده و خوش مزه * اهميت و ارزش زبان‏ * لاک زدن و بروز سرطان * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * نکات بسیار جالب برای گرفتن عکس با موبایل * دل نوشته های زیبا و تکان دهنده * چشمه ی غربال بیز * دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن * راز های روان شناسی در مورد آقایان… * با این آموزش از سرقت اطلاعات خود محافظت کنید * دسر ماست و خرما * طرز تهیه سالاد مرغ و گوجه فرنگی * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * خواص تمشک و فواید فوق العاده آن * جوک و اس ام اس های خنده دار فروردین 94 * جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن * خورشت گوشت * اس ام اس و پیامک عاشقانه * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * اسامی فراورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد * دلایل کبد چرب در جوانان * جوک و اس ام اس خنده دار تبریک عید * گیاه رازیانه و خواص آن * تیک های عصبی وراهکارهای رفع آن * مصرف کپسول امگا 3 می تواند خطرناک باشد * خواص آناناس * اعمال روز اول ماه رمضان * بزرگترین بستنی جهان * چگونه متن درون تصاویر را از روی صفحات وب کپی کنیم؟ * ریزه کاری های انجماد * از هندوانه چه می دانید؟ * گیاه کاسنی * راز جوانی در ترکیب عسل و دارچین * طرز تهیه دسر سه رنگ توت فرنگي * خواص بستنی * خواص چای ترش * واقع بینی های قبل از ازدواج * خواص كشمش * شکلات اسنیکرز (Snickers) * فضیلت و اعمال ماه رجب * هفت روش برای جلوگیری از هک شدن * حشره کشی بی خطر برای انسان * خواص سویا * اس ام اس عاشقانه (2) * چگونه عمر ماشین لباس شویی را زیاد کنیم * نشانه‌های فساد ماست چیست؟ * طرز تهیه دسر هندوانه * اس ام اس خنده دار(7) * کباب کشمیری با سس مخصوص * دل نوشته (1) * حقایقی در مورد سلامت و زیبایی مردان * زیباترین الگوی یک زندگی آسمانی * نوشیدنی مخلوط * نوشیدن آب یخ باعث خستگی می‌شود * فشار خون بالا و سکته ی مغزی * اس ام اس عاشقانه و دلتنگی * عوارض قرص ضد بارداری LD بر بدن * طرز تهیه بستنی میوه با روکش شکلاتی * درمان آکنه, علت بروز آکنه,افراد آکنه ای * خصوصیات بستنی خوب * راههاهی جلوگیری از خشکی دهان * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید