خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی خواص خوراکی ها تخم کتان

تخم کتان
تخم کتان

به نظر متخصصان تغذیه، این دانه‌ها بسیار مغذی‌اند. تخم کتان منع اصلی فیبرهای حلّال هستند. این دانه‌ها میزان کلسترول را کاهش داده و باعث می‌شوند که احساس سیری طولانی مدتی داشته باشید. تخم کتان میزان قند خون را نیز کنترل می‌کند. باید بدانید که تخم کتان حاوی میزان زیادی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامت چشم‌ها و مغز خوب است و میزان تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد. این دانه‌های کوچک تأمین کننده‌ی لیگنان‌ها هستند که بر اساس نتایج پژوهش‌ها باعث پیشگیری از برخی سرطان‌ها می‌شود. از آن جایی که دانه‌های کتان پوست سفتی دارد باید آن‌ها را در مخلوط کن پودر کنید. پودر تخم کتان را به اسموتی‌های میوه، شیر، ماست، غلات و غیره افزوده و میل کنید. حواستان باشد که پودر تخم کتان را در ظرف در بسته و در یخچال نگه داری کنید.

تعداد بازدید از این صفحه : 1134 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

خواص ذرت باقالا و خواص آن فلفل قرمز و کاهش وزن افزایش طول عمر انسان با مصرف آجیل ترافل خرما تمبر هندی و خواص آن 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل عسل، طول عمر را زیاد می‌کند دانه ی کینوا و خواص آن خواص عرق آویشن

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی