>> >> >> خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو

خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو

خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو


آشنایی با خواص خوراکی‌ها- خرمالو از جمله میوه‌هایی است که اگرچه در حالت نارس گس و سفت است ولی اگر آن را در دمای معمولی اتاق قرار دهید، به مرور خواهد رسید و نرم و شیرین می‌شود. البته طعم و مزه آن به نوع خرمالو بستگی دارد؛ به این معنا که حتی بعضی از انواع رسیده نیز همچنان حالت گسی را دارند. خرمالو علاوه بر اینکه به صورت خام و تازه مصرف می‌شود، در آجیل میوه‌های خشک نیز یافت می‌شود. در ضمن از پخته آن نیز به صورت مربا، مارمالاد و همچنین در انواع شیرینی‌ها و کیک‌ها استفاده می‌کنند. خواص غذایی خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B1، B2، B3 و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است. خواص درمانی ـ خوردن خرمالوی رسیده برای افرادی که از سینه‌درد در رنج هستند، توصیه می‌شود. ـ می‌گویند اگر خرمالو را به صورت ناشتا میل کنید، برای درمان اسهال خونی بسیار مفید خواهد بود. ـ خرمالو برای بیماران کبدی، کلیوی و نقرسی نیز مفید است. ـ خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی خون می‌شود. یک عدد خرمالوی 25 گرمی چه دارد؟ چربی 0/10گرم ویتا مینc 16/5 میلی گرم انرژی 22کیلوکا لری کربوهیدرات 0/2گر م پروتئین 8/38 گرم میوه های شیرین و خوشمزه خرمالو سرشار از مواد مغذی مفیدی (مثل ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها) هستند که برای سلامت مطلوب بدن حیاتی می باشند. خرمالوی تازه حاوی مقادیر مناسبی از مواد معدنی مثل پتاسیم، منگنز، مس و فسفر است. خرمالو خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - بسیار خوب ویتامین C یکی دیگر از آنتی اکسیدان های قدرتمند است. مصرف منظم غذاهای غنی از ویتامین C به بدن کمک می کند که مقاومت خود را در برابر عوامل عفونت زا، مواد مضر و رادیکال های التهابی افزایش دهد.خرمالو نیز غنی از فیبر (عمدتا در فرم پکتین موجود است)، که مفید به آرامی تحریک روده هستند. در نهایت، آن خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - خوبی از آهن است و شامل بسیار کمی سدیم می باشد. مصرف خرمالو خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین های B۱، B۲، B۳ و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است. همچنین خرمالو یک میوه اسیدی است. و دارای اسیدهای مالیک -تارتاریک و اسید سیتریک است. این اسید ها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن می شود و از بدن در برابر بیماریهایی مانندسرطان محافظت می کند. مصرف این میوه با معده خالی توصیه نمی شود و بهتر است به عنوان دسر بعد از غذا مصرف شود زیرا اسید معده را زیاد تر کرده و به هضم غذا کمک می کند. خرمالو کالری زیادی دارد بنابراین در مصرفش نباید زیاده روی کرد. طبع خرمالو گرم است بنابراین از این لحاظ نیز باید محتاط بود. مربا و مارمالاد و ترشی و همچنین خشک شده ان در اجیل طرفداران زیادی دارد. هم چنین خشک شده آن را در آجیل ها می توان مصرف کرد. اگرچه خرمالو خواص بسیار زیادی دارد، اما خوردن بیشتر از ۱ تا ۲ عدد از آن در روز توصیه نمی شود. ضمن اینکه خوردن همین مقدار از خرمالو هم برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند، مناسب نیست؛ چون تانن موجود در آن یبوست را تشدید می کند. نکته: مصرف این میوه به صورت گس و نرسیده چندان مناسب نیست و بهتر است خرمالوی رسیده و شیرین را برای خوردن انتخاب کنید.




تعداد بازدید از این مطلب: 745


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* دلایل کبد چرب در جوانان * 9 روش برای کاهش کلسترول * یک برنامه غارنوردی برای مسافران خوزستان * تست سنجش عاطفه مخصوص شما منوی هیجانات * جملات عاشقانه و احساسی(1) * آن كيست كه بر من مسلط شود؟ * مراسم بله برون * بزرگترین بستنی جهان * سه ‌اصل سلامت روان * با هم بخندیم * رودخانه کارون * گیاه کاسنی * خواص بستنی * رونمایی ناسا از روبات میمون نما * فلفل قرمز و کاهش وزن * خواص فندق * کشف شب‌پره‌­ای 100 میلیون ساله * سنگ کلیه ودرمان آن * IP چیست و چه کاربردی دارد؟ * طرز تهیه خورش فسنجان * دسر ماست و خرما * در مورد trello * اکلیل کوهی یا رز ماری * در مورد گشنیز * اختلال پیش فعالی همراه با کمبود توجه * طرز تهیه شور ماهی پلو غذای جنوبی * مغز پیر نمی‌شود! * عمارت مسعودیه * موس بلوط دسر ژلاتینی شیک * چقدر در زندگی خود «آرامش» دارید؟ * خواص مويز * خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * داستانی عبرت انگیز * زیردریایی شیک شرکت فراری به شکل خودرو سواری * طرز تهیه دمی گوجه * فلفل * شیرینی پنیری خامه ای توت فرنگی * چای سبز * اعمال مخصوصه شب بیست و سوم * تلاش محققان ایرانی برای درمان ضایعات عصبی با فناوری نانو * دمپختک * 10 خاصیت چای بابونه * کباب لقمه لبنانی * خواص قارچ * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * زنان ورزشکار و تغذیه ی مناست * خواص خرمالو * خواص تمشک و فواید فوق العاده آن * خواص تخمه آفتابگردان * خواص گل سرخ، * اس ام اس عاشقانه (2) * طرز تهیه ی املت مکزیکی * پاک کردن جای انگشت از روی ظروف استیل * طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد * طرز تهیه تارت میوه ای * تمبر هندی و خواص آن * جملات زیبا برای تبریک نوروز 94 * گیاهان رقیق کننده ی خون * یاس کبود (شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام) * خواص هل؛ دانه معطر * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)1 * طرز تهیه ماهى و سبزيجات در فر برای شب عید * خواص طالبی * ترفندهایی برای استفاده مجدد از وسایل دور ریختنی * طرز تهیه دلمه ی قارچ با مرغ * میدان ارگ * کمبود آهن را ساده نگیرید! * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * پاک کردن تاریخچه ی چت در مسنجر