>> >> >> خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو

خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو

خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو


آشنایی با خواص خوراکی‌ها- خرمالو از جمله میوه‌هایی است که اگرچه در حالت نارس گس و سفت است ولی اگر آن را در دمای معمولی اتاق قرار دهید، به مرور خواهد رسید و نرم و شیرین می‌شود. البته طعم و مزه آن به نوع خرمالو بستگی دارد؛ به این معنا که حتی بعضی از انواع رسیده نیز همچنان حالت گسی را دارند. خرمالو علاوه بر اینکه به صورت خام و تازه مصرف می‌شود، در آجیل میوه‌های خشک نیز یافت می‌شود. در ضمن از پخته آن نیز به صورت مربا، مارمالاد و همچنین در انواع شیرینی‌ها و کیک‌ها استفاده می‌کنند. خواص غذایی خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B1، B2، B3 و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است. خواص درمانی ـ خوردن خرمالوی رسیده برای افرادی که از سینه‌درد در رنج هستند، توصیه می‌شود. ـ می‌گویند اگر خرمالو را به صورت ناشتا میل کنید، برای درمان اسهال خونی بسیار مفید خواهد بود. ـ خرمالو برای بیماران کبدی، کلیوی و نقرسی نیز مفید است. ـ خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی خون می‌شود. یک عدد خرمالوی 25 گرمی چه دارد؟ چربی 0/10گرم ویتا مینc 16/5 میلی گرم انرژی 22کیلوکا لری کربوهیدرات 0/2گر م پروتئین 8/38 گرم میوه های شیرین و خوشمزه خرمالو سرشار از مواد مغذی مفیدی (مثل ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها) هستند که برای سلامت مطلوب بدن حیاتی می باشند. خرمالوی تازه حاوی مقادیر مناسبی از مواد معدنی مثل پتاسیم، منگنز، مس و فسفر است. خرمالو خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - بسیار خوب ویتامین C یکی دیگر از آنتی اکسیدان های قدرتمند است. مصرف منظم غذاهای غنی از ویتامین C به بدن کمک می کند که مقاومت خود را در برابر عوامل عفونت زا، مواد مضر و رادیکال های التهابی افزایش دهد.خرمالو نیز غنی از فیبر (عمدتا در فرم پکتین موجود است)، که مفید به آرامی تحریک روده هستند. در نهایت، آن خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - خوبی از آهن است و شامل بسیار کمی سدیم می باشد. مصرف خرمالو خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین های B۱، B۲، B۳ و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است. همچنین خرمالو یک میوه اسیدی است. و دارای اسیدهای مالیک -تارتاریک و اسید سیتریک است. این اسید ها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن می شود و از بدن در برابر بیماریهایی مانندسرطان محافظت می کند. مصرف این میوه با معده خالی توصیه نمی شود و بهتر است به عنوان دسر بعد از غذا مصرف شود زیرا اسید معده را زیاد تر کرده و به هضم غذا کمک می کند. خرمالو کالری زیادی دارد بنابراین در مصرفش نباید زیاده روی کرد. طبع خرمالو گرم است بنابراین از این لحاظ نیز باید محتاط بود. مربا و مارمالاد و ترشی و همچنین خشک شده ان در اجیل طرفداران زیادی دارد. هم چنین خشک شده آن را در آجیل ها می توان مصرف کرد. اگرچه خرمالو خواص بسیار زیادی دارد، اما خوردن بیشتر از ۱ تا ۲ عدد از آن در روز توصیه نمی شود. ضمن اینکه خوردن همین مقدار از خرمالو هم برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند، مناسب نیست؛ چون تانن موجود در آن یبوست را تشدید می کند. نکته: مصرف این میوه به صورت گس و نرسیده چندان مناسب نیست و بهتر است خرمالوی رسیده و شیرین را برای خوردن انتخاب کنید.




تعداد بازدید از این مطلب: 498


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی * ماسکی بسیار خوب برای پوست های چرب و جوش دار * پنج نکته که باید درباره اپلیکیشن PHOTOS در آیفون بدانید * چگونه به فتوشاپ فونت اضافه کنیم * چای زرد چوبه و سم زدایی از کبد * نوشیدن آب یخ باعث خستگی می‌شود * چاي كوهي * خواص گل سرخ، * نکاتی درباره سلامت مردان * باقالا و خواص آن * شاخه های هفتگانه درخت شهوت وآثار آن * طرز تهیه ی خورشت قرمه سبزی * پودینگ خامه ای شکلاتی یک دسر ساده و خوشمزه * آنچه در باره آدامس باید بدانید * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * چه چیزی باعث میگرن می شود؟ * ســالاد روسـی با ژامبون یک سالاد مجلسی * طرز تهیه دلمه برگ مو * آلوئه ورا و خواص گیاه آلوئه ورا * جملات عاشقانه زیبا * تفاهم در زندگی زناشویی * جاذبه های گردشگری استان خوزستان * کباب کشمیری با سس مخصوص * دانستني هایی درباره لوازم آرايشی که باید بدانید * تغذیه ی افراد سیگاری * 10 خاصیت چای بابونه * طرز تهیه دسرکیک خرما * طرز تهیه آب انگور و هویج * رودخانه کارون * شش ویژگی iOS 7 که احتمالا از آن‌ها بی‌خبرید! * اصول مراقبت از پوست بعد از دهه 40 * نقش مردان در درمان افسردگی پس از زایمان زنان * طرز تهیه یک ژله بستنی خوشمزه,یک دسر تابستانی * تغیر صدای هنگ آوت ,وایبر,واتس آپ و فیسبوک * طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید * IP چیست و چه کاربردی دارد؟ * متون ادبی زیبا برای تبریک سال نو * بیماری کبد چرب * توبه مرد شراب‏خوار * لیموناد صورتی با تکه های ژله * شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز * طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی * واقع بینی های قبل از ازدواج * فلفل * سرطان خون و علائم آن * هفت روش برای جلوگیری از هک شدن * خواص درمانی زنجبیل * خواص تخمه كدو * داستانی عبرت انگیز * دلیل عصبانیت زیاد شما چیست؟ * خواص موز * جراحی زیبایی بینی و هر آنچه باید بدانیم * خوراکی های زرد کننده دندان های شما * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * راهنمای کلی و مفید برای خرید لپ تاپ * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * طرز تهیه سالاد الویه * درمان گیاهی بیماری پروستات * طرز تهیه ی شنیسل مرغ * زیباترین الگوی یک زندگی آسمانی * آتش دوزخ * طرز تهیه ته چین دولایه * طرز تهیه یخمک هندوانه یک دسر تابستانی * چگونه از دست کمردرد رهایی یابیم؟ * فيض من عام است و فضل من عميم‏ * فلفل قرمز و کاهش وزن * طرز تهیه خوراک زبان گوساله * بستنی و سرگذشت آن * طرز تهیه دلمه ی قارچ با مرغ * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی