>> >> >> خواص قارچ

خواص قارچ

خواص قارچ


از خواص قارچ چه می‌دانید؟ مجموعه: خواص مواد غذایی خواص قارچ این گیاه اغلب در گروه سبزیجات طبقه‌بندی می‌شود در حالی که در واقع به طبقه خاص خود موسوم‌ به قارچ‌ها تعلق دارد. هزاران سال است که قارچ هم بعنوان ماده غذایی مناسب و هم برای اهداف و مصارف پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به گفته متخصصان؛ قارچ‌ها منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک می‌کند. بر اساس این گزارش، قارچ‌ها برای تقویت استخوان‌ها مفید هستند، خستگی را رفع و کمبود ویتامین د را جبران می‌کند. علاوه بر این، برای اینکه تمام مواد مغذی از مواد غذائی به بهترین صورت جذب شوند، بدن نیاز به ویتامین‌های گروه ب دارد و قارچ یک دسته از این ویتامین‌ها را می‌تواند، تامین کند. به گزارش سایت "تغذیه‌ گیاهخواری"، قارچ‌ها منبع سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم هستند. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلول‌ها را از تاثیرات آسیب‌رسان و مخرب رادیکال‌های آزاد در امان نگه می‌دارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا 65 درصد کاهش می‌دهد. قارچ‌ها همچنین منبع مهمی از اسید فولیک هستند که ویتامین مهمی برای زنان بویژه در دوران بارداری محسوب می‌شود. معمولا قارچ را بایستی فقط به صورت پخته مصرف کرد زیرا قارچها آلوده به موادی هستند که فقط در اثر طبخ از بین می روند. ولی قارچ‌هایی را که در واحدهای صنعتی تولید می‌شوند، می‌توان بدون هیچ مشکلی پس از تمیز کردن مصرف کرد. با وجود خواص سرشاری که این خوردنی دارد متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند؛ اشخاصی که نمی‌خواهند از گوشت استفاده کنند برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنشان نمی‌توانند قارچ را جایگزین آن کنند چون قارچ جای گوشت را نمی‌گیرد.




تعداد بازدید از این مطلب: 903


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* معنی علائم روی برچسب مواد غذایی * طرز تهیه ی املت مکزیکی * بستنی و سرگذشت آن * روش های برقراری امنیت رمز عبور * بلند ترین بادگیر جهان * خواص كشمش * نکاتی که به کودکان برای ایمنی بیشتر باید یاد داد * سخنان دکتر شریعتی (1) * چرا نباید نوشابه بخوریم؟ * طرز تهیه سالاد ۷ رنگ با تزیین گوجه فرنگی * 7 عادتی که روی پوست خط می اندازند * خواص آناناس * دل نوشته های زیبا و تکان دهنده * خواص تخمه كدو * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * انتقال بیماری از حیوانات خانگی * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * طرز تهیه عدس پلو مجلسی * انگور * آنچه در باره آدامس باید بدانید * 22 حدیث نورانی در فضیلت کربلا و زیارت قبر امام حسین علیه السلام * آفت و مهمترین علل آن * كاخ موزه نياوران * قرآن و زبان‏ * حکایتی از اثر دیانت وامانت * در مورد trello * مراسم بله برون * زنان ورزشکار و تغذیه ی مناست * با هم بخندیم * راز جوانی در ترکیب عسل و دارچین * روش درمانی مؤثر برای طاسی * دعای روز شنبه * طرز تهیه ماهى و سبزيجات در فر برای شب عید * 12فرمان خودمراقبتی نوجوانان برای پیشگیری از اچ.آی.وی/ ایدز * درمان زوال عقل با کمک انسولین * دستگاه بستنی ساز رولی * چشمه ی غربال بیز * کاربرد آگار آگار در صنایع غذایی - روش استفاده از آگار آگار * اعمال مشترکه ماه شعبان * کوچکترین هواپیمای بدون سرنشین + عکس * موس بلوط دسر ژلاتینی شیک * بوستان نهج البلاغه * عسل، طول عمر را زیاد می‌کند * خواص انار * ارزش غذایی بستنی * رودخانه کارون * ترفندهایی برای استفاده مجدد از وسایل دور ریختنی * اعمال مخصوصه ماه شعبان * شیرموز شکلاتی * خواص درمانی به لیمو * خواص قارچ * اعمال شب اول ماه رجب * فشار خون بالا,علل و عوامل خطر * اس ام اس عاشقانه و دلتنگی * دستگاه های صنعتی در حوزه مواد غذایی * اعمال شب آخر ماه رمضان * مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد * شاه پسند وحشي * چگونه ریموت کنترل ها را تمیز کنیم؟ * اینترنت مارکتینگ * خواص گلابی * تازه های تست روان شناسی * سه ‌اصل سلامت روان * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * غنی ترین منابع غیر لبنی کلسیم * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * مقاله ای در مورد عفاف وحجاب * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * EJECT کردن حرفه ای فلش مموری