>> >> >> جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره


آبغوره و آبلیمو از خوراکی هایی هستند که به سرعت کپک می زنند. برای جلوگیری از این مشکل با ما همراه شوید. آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود. کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد. آبلیمو یا آبغوره را باید حتما داخل شیشه تمیز بریزید و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. بهتر است به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد. در رابطه با نگهداری آبلیمو و آبغوره باید گفت که قراردادن این مواد در آفتاب، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن ها می شود. با توجه به این که ویتامین c موجود در آبلیمو یا آبغوره، به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود؛ بنابراین باید از قراردادن این مواد در مقابل نور آفتاب به طور جدی خودداری شود. از ظروف پلاستیکی یا بطری های آب معدنی برای نگهداری آبلیمو استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود. بنابراین از ظروف شیشه ای استفاده کنید و بهتر است این ظروف شیشه ای، تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند. منبع : khorasannews.com




تعداد بازدید از این مطلب: 896


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* فواید و مضرات استفاده از اینترنت * چگونه از دست کمردرد رهایی یابیم؟ * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * خواص آلبالو * اس ام اس خنده دار(7) * اس ام اس پ ن پ * خواص بستنی * استفاده از گوش پاک کن ممنوع! * طرز تهیه ی خورشت قرمه سبزی * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * پسر ۷ ساله‌ای که اندازه گوگل می‌داند! * دانستني هایی درباره لوازم آرايشی که باید بدانید * صدای قلب مادر * تست شناخت شخصیت کودک * گیاه کاسنی * صفحه کلید و ماوس Wireless چگونه کار می کند؟ *  خواص داروئی باقلا * چگونه متن درون تصاویر را از روی صفحات وب کپی کنیم؟ * سرطان دهان چه علامت هایی دارد وچگونه درمان میشود * سخنان زیبا و آموزنده بنجامین فرانكلین * عشق, صبر و گذشت * طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده * روش پخت دلمه قارچ با مرغ * تازه های تست روان شناسی * سخنان دکتر علی شریعتی(2) * دستگاه بستنی ساز تایلندی * اهميت و ارزش زبان‏ * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * جوانه‌ی گندم * نارگیل * با این آموزش از سرقت اطلاعات خود محافظت کنید * شیرینی کاسترد بی تخم مرغ * بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی * مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند * دستور تهیه نازخاتون از غذاهای محلی ایران * این مرد فقط ۵ دقیقه حافظه دارد! * ماسکی بسیار خوب برای پوست های چرب و جوش دار * نکته های زیبای قرآنی * طرز تهیه کیک اسفنجی * سخنان دکتر شریعتی (1) * عوارض قرص ضد بارداری LD بر بدن * مطالب پر از احساس * ازدواج فامیلی و ضرورت مشاوره پزشکی قبل از ازدواج * طرز تهیه سالاد لوبیا سفید * طرز تهیه موس نارگیلی یک دسر مقوی * بستنی رولی - بستنی تایلندی * اینترنت مارکتینگ * نکاتی که به کودکان برای ایمنی بیشتر باید یاد داد * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * فرستادن اس ام اس بدون افتادن شماره. * طرز تهیه ی ژله آبرنگی * طرز تهیه ته چين مرغ * استرس\" عامل افزایش بروز \"آلرژی\" * عرق کاسنی و خواص آن * طرز تهیه شیرینی شکری * چرا آب میوه ها مضر هستند؟ * آتش دوزخ * جملات زیبا برای تبریک نوروز 94 * باورهای غلط و متداول در مورد تناسب اندام * ۱۵درمان خانگی برای آفتاب سوختگی * خواص سنجد * پیام های تغذیه ای در مورد کاهش مصرف نمک * چگونه قلب همسرتان را تصاحب کنید؟ * خواص سیر وحشی * طرز تهیه آب انگور و هویج * رودخانه کارون * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)2 * چاي كوهي * تمبر هندی و خواص آن