>> >> >> جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره


آبغوره و آبلیمو از خوراکی هایی هستند که به سرعت کپک می زنند. برای جلوگیری از این مشکل با ما همراه شوید. آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود. کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد. آبلیمو یا آبغوره را باید حتما داخل شیشه تمیز بریزید و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. بهتر است به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد. در رابطه با نگهداری آبلیمو و آبغوره باید گفت که قراردادن این مواد در آفتاب، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن ها می شود. با توجه به این که ویتامین c موجود در آبلیمو یا آبغوره، به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود؛ بنابراین باید از قراردادن این مواد در مقابل نور آفتاب به طور جدی خودداری شود. از ظروف پلاستیکی یا بطری های آب معدنی برای نگهداری آبلیمو استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود. بنابراین از ظروف شیشه ای استفاده کنید و بهتر است این ظروف شیشه ای، تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند. منبع : khorasannews.com




تعداد بازدید از این مطلب: 777


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* متون ادبی زیبا برای تبریک سال نو * سه ‌اصل سلامت روان * چشمه ی غربال بیز * سرطان دهان چه علامت هایی دارد وچگونه درمان میشود * تربیت و اصلاح در خانه و خانواده * طرز تهیه پیتزا سیسیلی * طرز تهیه ته چين مرغ * تمبر هندی و خواص آن * طرز تهیه ی املت مکزیکی * شامی کباب سبزیجات * بوستان نهج البلاغه * خواص آلوزرد * تیک های عصبی وراهکارهای رفع آن * هفت ادویه ی که به تناسب اندام و لاغری کمک میکند * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * مقاله ای در مورد عفاف وحجاب * طرز تهیه کیک چوبی شکلاتی برای نوروز * شش ویژگی iOS 7 که احتمالا از آن‌ها بی‌خبرید! * Auto Run چیست و چگونه به وجود می آید؟ * در مورد گشنیز * فلفل قرمز و کاهش وزن * كاخ موزه نياوران * دل نوشته (1) * در شب سال نو زیباتر به نظر برسید * طرز تهیه بوقلمون درسته در فر * زنان ورزشکار و تغذیه ی مناست * عواملی که سبب ریزش مو می‌شود/ شانه‌های مناسب برای مو * کدئین * طرز تهیه آب انگور و هویج * پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی * شخصیت شناسی افراد بر اساس گروه خونیشان * خواص گلابی * یک شاخه رزماری یک دنیا خاصیت * طرز تهیه پودینگ گلاب * مورد داشتیم که ... * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * لیموناد گیلاسی * خواص تمشک و فواید فوق العاده آن * طرز تهیه موس نارگیلی یک دسر مقوی * سوفله آناناس دسری ساده و خوشمزه * طرز تهیه کباب مرغ یونانی * لاک زدن و بروز سرطان * 5خوراکی برای شادابی بیشتر * لیموناد تمشکی * آموزش کامل نصب و ترفند های تلگرام * طرز تهیه دسرکیک خرما * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * طرز تهیه سالاد مرغ و نخود * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * پنج نکته که باید درباره اپلیکیشن PHOTOS در آیفون بدانید * فوائد بستنی - خواص بستنی * شیرینی عسل و بادام * درمان شکنندگی موها * زردچوبه و خواص آن * نوشیدنی مخلوط * پیامک های تولد حضرت علی (ع) * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * موزه فرش ایران * طرز تهیه سان شاین * مخفی کردن آی دی های آفلاین در یاهو مسنجر * لطیفه های خنده دار لاین و وایبر (1) * کوچکترین هواپیمای بدون سرنشین + عکس * مصرف کپسول امگا 3 می تواند خطرناک باشد * بیماری کبد چرب * راههای شخصیت شناسی نامزد * درمان آکنه, علت بروز آکنه,افراد آکنه ای * به دنیای مجازی معتاد شده اید؟ * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل