>> >> >> توصیه کارشناسان برای نگهداری میوه و سبزیجات

توصیه کارشناسان برای نگهداری میوه و سبزیجات

توصیه کارشناسان برای نگهداری میوه و سبزیجات


کارشناسان در مورد نگهداری میوه و سبزیجات توصیه‌هایی کرده‌اند تا موادغذایی دیرتر خراب شوند و مواد معدنی، ویتامین، اکسیدان‌ها و فیبرهای خود را از دست ندهند. کارشناسان در رابطه با نگهداری میوه و سبزیجات توصیه کرده‌اند مواد غذایی به اندازه مصرف یک هفته خریداری کنید تا ویتامین و مواد معدنی خود را از دست ندهند. خرید و مصرف اندازه مواد غذایی می‌تواند تضمینی برای حفظ ویتامین، مواد معدنی، اکسیدان ها و فیبرهای آن‌ها باشد؛ شما باید بدانید در طول هفته چه مواد غذایی لازم دارید و همان اندازه خریداری کنید تا خواص درمانی و طعم طبیعی خود را از دست ندهند. برخی میوه‌ها و غذاها باید در طبقه بالا و برخی در طبقه پایین‌تر قرار بگیرند که دیرتر خراب شوند و برخی نباید کنار سبزیجات سبز رنگ باشند، به همین دلیل باید در خرید و نگهداری آن ها دقت بیشتری کرد. کاسنی فرنگی یا آندیو در هوای 3 و 7 درجه سانتی‌گراد در بالاترین طبقه یخچال یا یک طبقه مانده به بالایی نگهداری شود. بادمجان، کدو سبز، خیار در دمای 12 درجه سانتی‌گراد و دور از گوجه فرنگی قرار گیرد. مارچوبه ترجیحاً در یک پارچه کمی مرطوب در یخچال قرار داده شود. کرفس، گل کلم، لوبیا، کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم قرمز – سبز – سفید، قارچ، تره فرنگی، اسفناج، هویج، هر موادغذایی که مربوط به سالاد می‌شود مانند گوجه فرنگی، خیار، کاهو و ذرت، پیاز، توت فرنگی، گیلاس، میوه‌های قرمز و انواع تمشک و توت سفید در یخچال نگهداری شوند و در صورت تمایل می‌توانید با دستمالی تمیز و مرطوب روی آن‌ها را بپوشانید. گیاهان و سبزیجات بهتر است در حوله نازک یا کاغذی پوشانده شده و در یخچال نگهداری شوند. موز در دمایی سرد و دور از سیب و گلابی نگهداری شود. آناناس، انبه، خرمالو و انار در دمایی نه چندان سرد اما در یخچال در طبقه های پایین‌تر قرار گیرند. بدیهی است زمان ذخیره سازی میوه یا سبزی بستگی به نوع آن دارد؛ سبزیجات بسته بندی شده آماده را باید حتما به تاریخ انقضاء آن دقت کرد و میوه یا سبزی برش خورده و نصفه یا قطع شده را بهتر است همان روز مصرف کنید. برخی میوه‌ها را بیش از اندازه نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد و باید زودتر مصرف شوند مانند: سبزیجات برگ دار بیش از یک یا دو روز در یخچال نگهداری نشوند؛ هویج، کلم بروکلی و میوه‌های برش خورده بیش از سه تا 5 روز نگهداری نشوند؛ خیار و گوجه فرنگی بیش از یک تا دو هفته در یخچال نگهداری نشود؛ بادمجان، کدو، فلفل و سبزیجات بیش از 5 روز نباید حتی در یخچال نگهداری شوند و بهتر است زودتر مصرف شوند؛ در آخر کاسنی و گل کلم را تا هفت روز می‌توان در یخچال نگهداری کرد. منبع : farsnews.com




تعداد بازدید از این مطلب: 557


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* آبله‌ مرغان‌ * در مورد گشنیز * درمان گیاهی بیماری پروستات * خواص کاکائو - خواص درمانی کاکائو * طرز تهیه بورک با برگ کلم * عشق, صبر و گذشت * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * نکات تغذیه ای ویژه ماه مبارک رمضان * صفحه کلید و ماوس Wireless چگونه کار می کند؟ * گام به گام: آموزش نصب و استفاده از وایبر روی گوشی * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * علائم تومور مغزی * اس ام اس خنده دار(1) * عظمت شب قدر * خورشت هویج ترکی * طرز تهیه دسر هندوانه * خواص گل ختمی * اشعار سیمین بهبهانی(1) * خواص شنبلیله * نکاتی برای جوان ماندن پوست * خواص نارنگی * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک * ترجمه قرآن و حدیث؛ چالش های پیش رو * ۸ شیوه بد زیبایی که نباید انجام بدهید * خصوصیات بستنی خوب * خواص و مضرات آبغوره * خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میبخشد * شیوع سرطان سر و گردن در کشور * طرز تهیه سالاد لوبیا سفید * چگونه از دست کمردرد رهایی یابیم؟ * چگونه قلب همسرتان را تصاحب کنید؟ * حساسیت چشم و درمان آن * بهترین روش نگهداری خوراکی ها * چند روش برای جلوگیری از هک شدن * داستان کوتاه زیبا و خواندنی * باورهای غلط و متداول در مورد تناسب اندام * فرستادن اس ام اس بدون افتادن شماره. * 15 روش شگفت انگیز جو برای مراقبت از پوست، مو * دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن * عوارض قرص ضد بارداری LD بر بدن * اسامی فراورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد * خواص سیب * اعمال مشترکه ماه شعبان * مش یا روشن کردن موی سر در منزل * عواملی که سبب ریزش مو می‌شود/ شانه‌های مناسب برای مو * دورى از طاغوت به خاطر ترس از خدا * در مورد trello * ۱۴ دانستنی جالب در مورد اینترنت * آشنایی با علامت های فشار خون بالا و راههای پیشگیری از آن * ۱۰ نشانه جدی برای انواع سرطان! * طرز تهیه خوراک زبان گوساله * دستگاه بستنی ساز - بستنی رولی * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * تنبيه نفس‏ * آنچه در باره آدامس باید بدانید * اس ام اس عاشقانه تبریک نوروز * خواص گیاه تره کوهی/تره کوهی سرشار از آهن است * سخنان دکتر شریعتی (1) * دانستنی هایی درباره مودم های جیبی وایمکس ایرانسل * بستنی و عدم ناباروری *  خواص داروئی باقلا * جوانه‌ی گندم * شیشه در مریخ! * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * چطور از زخم محل جراحی مراقبت کنیم؟ * فرق دست نویسی و تایپ در اطفال * طرز تهیه ی ژله آبرنگی * کمکهای اولیه هنگام حوادث خانه تکانی * طرز تهیه سوپ شیر * شیرینی پنیری خامه ای توت فرنگی