>> اسرار خانه داری >> نگهداری مواد غذایی >> نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر

نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر

نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر


برای نگهداری نان در فریزر لازم است نان خریداری شده كاملا خنك شود، به قطعات كوچك و مناسب تقسیم گردد و پس از قرار دادن در كیسه‌های پلاستیكی مناسب در حداقل زمان ممكن به فریزر انتقال یابد.

_ برای مصرف نیز مقدار مورد نیاز را از بسته خارج كنید و برای خروج از حالت انجماد در بسته پلاستیكی و در محیط اتاق یا آشپزخانه قرار دهید. بهتر است درب بسته نان به صورت باز باشد تا رطوبت محتوی بسته اجازه خروج داشته باشد.

_ اگر نان قبل از بسته‌بندی خنك نشود، به دلیل تعریق رطوبت موجود در نان، پوسته نان بسته‌بندی شده حالت خیس و مرطوب به خود می‌گیرد و محیطی مناسب برای رشد كپك ایجاد خواهد شد. علاوه بر این باعث بیات شدن زودرس، افزایش ضایعات نان و ایجاد بیماری گوارشی می‌گردد.

_ در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل ( برش نخورده ) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.

_ زمانی كه قطعات كامل یا بریده شده نان در بسته‌های پلاستیكی برای فریز كردن آماده می‌شوند، خارج نمودن هوای موجود در كیسه یا بسته مربوط به نگهداری نان، روند بیات شدن و همچنین تشكیل كریستال‌های یخ را كاهش می‌دهد و طبیعی است كه نان نگهداری شده پس از خروج از حالت انجماد، شادابی بافت و مزه خود را بیشتر حفظ خواهد نمود.

چگونه به وسیله فر یا مایكروویو نان را از حالت انجماد خارج نماییم؟

الف) خروج از انجماد در فر : در موارد ضروری و نیاز فوری می‌توان نان فریز شده را از بسته‌بندی خارج نمود و برای گرم شدن، آن را مستقیما در فر قرار داد كه طبیعی است در این حالت، نان خشك‌تر از حالت طبیعی خواهد بود، ولی برای این امر لازم است ابتدا نان از بسته پلاستیكی خارج شده و به طور كامل در یك لفاف آلومینیومی پیچیده شود و سپس در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد، برای مدت حدود 10 تا 20 دقیقه (بسته به حجم قطعه نان) قرار بگیرد.

ب ) خروج از انجماد در مایكروویو : خروج از انجماد نان با بهره‌گیری از مایكروویو نیز میسر است كه در این حالت، به دلیل انتقال مولكول‌های آب، خروج از انجماد صورت می‌گیرد و با توجه به زمان‌های انتخابی كنترل شده، می‌توان نانی بسیار ترد، نرم و یا مرطوب و بعضا خمیری و لاستیكی به دست آورد.

منبع : salamatnews.com





تعداد بازدید از این مطلب: 1172


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* این افراد در یک قدمی سکته قلبی قرار دارند! * شاه پسند وحشي * باورهای غلط و متداول در مورد تناسب اندام * راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن * طرز تهیه اسموتی زرشک با انار * خواص انجير خشك * تسکین میگرن با استفاده از مرزنجوش * آلوئه ورا و خواص گیاه آلوئه ورا * فلفل * طرز تهیه اسموتی گلابی موز * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * شخصیت شناسی از روی خوراکیهای مورد علاقه * ازدواج فامیلی و ضرورت مشاوره پزشکی قبل از ازدواج * لیموناد تمشکی * استرس\" عامل افزایش بروز \"آلرژی\" * خلاصه ی زندگی حضرت محمد (ص) * بقعه های اردبیل * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * فوائد بستنی - خواص بستنی * سیب زمینی * طرز تهیه سوپ سبزیجات * دانه ی کینوا و خواص آن * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * کوه عقاب * برج آزادی تهران * لطفا آلبالو بخورید! * تیوسولفات سدیم طلا * آیا میدانید؟ * طراحی و ساخت کیت تشخیص زود هنگام سرطان * پارک ساعی * طرز تهیه شامی رودباری * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * رودها و رشته کوه های اردبیل * آن كيست كه بر من مسلط شود؟ * آیا خداوند , هرچیزی راکه وجود دارد , آفریده است؟ * شیشه در مریخ! * سس شکلات هرشیز * علامت های افسردگی کودکان * طرز تهیه بوقلمون درسته در فر * فوائد روزه * طرز تهیه پیتزا رولی * صفحه کلید و ماوس Wireless چگونه کار می کند؟ * ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام * طرز تهیه شنیسل روسی * لیموناد گیلاسی * خواص شاهی * خوراک بلدرچین در فر * سوپ قارچ و جو پرک * طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده * طرز تهیه شیرینی پنج طعم کره ای * طرز تهیه ی پیتزا مخلوط * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان * خورش آلو و اسفناج * بستنی و سرگذشت بستنی * سالاد میگو مجلسی! * طرز تهیه پیتزا سیسیلی * آنچه در باره آدامس باید بدانید * اس ام اس عاشقانه (2) * با یک کلیک دسکتاپ خود را قفل کنید + آموزش * درمان گیاهی بیماری پروستات * اختلال پیش فعالی همراه با کمبود توجه * شاد هستيد يا غمگين؟ * انواع ماسک صورت جهت انواع پوست * انواع خال و درمان آن * طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی * ژله ی گلداره تک نفره * تغیر صدای هنگ آوت ,وایبر,واتس آپ و فیسبوک * امام موسی کاظم (ع) * سخا چيست؟