>> اسرار خانه داری >> نگهداری مواد غذایی >> نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر

نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر

نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر


برای نگهداری نان در فریزر لازم است نان خریداری شده كاملا خنك شود، به قطعات كوچك و مناسب تقسیم گردد و پس از قرار دادن در كیسه‌های پلاستیكی مناسب در حداقل زمان ممكن به فریزر انتقال یابد.

_ برای مصرف نیز مقدار مورد نیاز را از بسته خارج كنید و برای خروج از حالت انجماد در بسته پلاستیكی و در محیط اتاق یا آشپزخانه قرار دهید. بهتر است درب بسته نان به صورت باز باشد تا رطوبت محتوی بسته اجازه خروج داشته باشد.

_ اگر نان قبل از بسته‌بندی خنك نشود، به دلیل تعریق رطوبت موجود در نان، پوسته نان بسته‌بندی شده حالت خیس و مرطوب به خود می‌گیرد و محیطی مناسب برای رشد كپك ایجاد خواهد شد. علاوه بر این باعث بیات شدن زودرس، افزایش ضایعات نان و ایجاد بیماری گوارشی می‌گردد.

_ در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل ( برش نخورده ) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.

_ زمانی كه قطعات كامل یا بریده شده نان در بسته‌های پلاستیكی برای فریز كردن آماده می‌شوند، خارج نمودن هوای موجود در كیسه یا بسته مربوط به نگهداری نان، روند بیات شدن و همچنین تشكیل كریستال‌های یخ را كاهش می‌دهد و طبیعی است كه نان نگهداری شده پس از خروج از حالت انجماد، شادابی بافت و مزه خود را بیشتر حفظ خواهد نمود.

چگونه به وسیله فر یا مایكروویو نان را از حالت انجماد خارج نماییم؟

الف) خروج از انجماد در فر : در موارد ضروری و نیاز فوری می‌توان نان فریز شده را از بسته‌بندی خارج نمود و برای گرم شدن، آن را مستقیما در فر قرار داد كه طبیعی است در این حالت، نان خشك‌تر از حالت طبیعی خواهد بود، ولی برای این امر لازم است ابتدا نان از بسته پلاستیكی خارج شده و به طور كامل در یك لفاف آلومینیومی پیچیده شود و سپس در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد، برای مدت حدود 10 تا 20 دقیقه (بسته به حجم قطعه نان) قرار بگیرد.

ب ) خروج از انجماد در مایكروویو : خروج از انجماد نان با بهره‌گیری از مایكروویو نیز میسر است كه در این حالت، به دلیل انتقال مولكول‌های آب، خروج از انجماد صورت می‌گیرد و با توجه به زمان‌های انتخابی كنترل شده، می‌توان نانی بسیار ترد، نرم و یا مرطوب و بعضا خمیری و لاستیكی به دست آورد.

منبع : salamatnews.com





تعداد بازدید از این مطلب: 1437


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر * امام علی(ع) و نیاز های روانی انسان * بستنی رولی * انواع ماسک صورت جهت انواع پوست * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * سینی نشا * طرز تهیه بیفتک پلو * سیب زمینی * آلفنتانیل * فوايد مصرف لبنیات * جملات زیبا و دلنشین * تست سنجش عاطفه مخصوص شما منوی هیجانات * پیام های تغذیه ای در مورد کاهش مصرف نمک * 25 درس برای داشتن زندگی ساده تر * آثار پيوند با اهل بيت * عمارت مسعودیه * خواص پونه * خواص انجير خشك * دل نوشته های زیبا و تکان دهنده * پلاستو فوم چیست؟ - ویژگیهای پلاستو فوم * مقايسه خورشيد و زمين‏ * دلایل دروغگویی کودکان * سخنان دکتر علی شریعتی(2) * چرا موهایمان را از دست می‌دهیم؟ * جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره * راز های روان شناسی در مورد آقایان… * طنز مثلا الکی... * ژله بستنی * طرز تهیه بوقلمون درسته در فر * شیرموز شکلاتی * آیا می دانید ؟ * اعمال شب نوزدهم رمضان * خواص گل ختمی * طرز تهیه اسموتی زرشک با انار * هفت روش برای جلوگیری از هک شدن * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد *  خواص داروئی باقلا * شخصیت شناسی افراد بر اساس گروه خونیشان * درمان گیاهی بیماری پروستات * ده دلیل برتری اندروید بر iOS * تشنج در کودکان و نکاتی برای کاهش تشنج * لیموناد زنجبیلی * لیموناد توت فرنگی * دسر ویکتوریا * سالاد مرغ و ذرت * تیک های عصبی وراهکارهای رفع آن * نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر * بستنی زغالی و تاثییر آن بر داروها * کمکهای اولیه هنگام حوادث خانه تکانی * پارک قیطریه * خواص شاهی * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * چند روش برای جلوگیری از هک شدن * گام به گام: آموزش نصب و استفاده از وایبر روی گوشی * غنی ترین منابع غیر لبنی کلسیم * خواص درمانی گلپر * چشمه ها و آبشارهای اردبیل * اعمال مخصوصه شب بیست و سوم * موس بلوط دسر ژلاتینی شیک * خارمریم گیاه صد در صد کبدی * اس ام اس روز مادر * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * Auto Run چیست و چگونه به وجود می آید؟ * یک روش عالی و آسان برای حفظ تناسب اندام در خانمها * برج آزادی تهران * عوامل افسردگی، ناراحتی و اضطراب و راهکارهای رها شدن از آن * قفل کردن صفحه کلید بدون نرم افزار * خوراک بلدرچین در فر * غار یخی چما * طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری